Taxatiemiddag

21 november 2022 om 20:39

WOLFHEZE Op donderdag 24 november vindt er van 13.00 tot 15.00 uur een taxatiemiddag plaats in Hotel Wolfheze. Taxateur Arie Molendijk taxeert dan oude boeken, zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

 Er geldt een vrije inloop zonder afspraak. 


Kijk voor meer informatie op www.molendijkboeken.nl.


Eten met Zin

WAGENINGEN Elke eerste donderdag van de maand is er ‘Eten met Zin’, een gezellige maaltijd gekoppeld aan een goed gesprek. Donderdag 1 december is het thema 'Feest!?'  Wat betekenen de feestdagen voor jou? Kijk je ernaar uit of zie je er misschien ook een beetje tegenop? Na een kom versbereide soep en broodjes gaan de deelnemers daar met elkaar over in gesprek, onder begeleiding van een gastheer/-vrouw. Eten met Zin vindt van 17.30 tot 19.30 uur plaats in Thuis aan de Stationsstraat in Wageningen. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden is gewenst, via www.etenmetzin.nl/locaties/wageningen of 06-11451399.


Gratis warmtewandelingen 

RENKUM De temperaturen dalen en dat betekent dat er weer gratis warmtewandelingen aangevraagd kunnen worden. Een warmtescanspecialist komt dan in jouw wijk met een warmtecamera opnames maken. Via deze infraroodbeelden kun je zien waar de meeste energie jouw huis verlaat. Zo kom je er dus achter wat je kunt doen om energie en geld te besparen. De warmtewandeling is gratis voor een groep van minimaal 5 en maximaal 8 buren die jijzelf bij elkaar zoekt. Wil je liever je eigen woning van buiten én van binnen helemaal in kaart brengen? Vraag dan een warmtescan aan. De kosten hiervoor bedragen 180 euro. Kijk voor meer informatie op www.rijnenijsselenergie.nl/warmtescan..


Workshop Kerstwensvogels

RENKUM Wat is er nu leuker dan je persoonlijke wensvogels uit te laten vliegen, ook op je zelfgemaakte kerst- en nieuwjaarskaarten? In deze feestelijke collageworkshop maak je de meest fantastische wensvogelkaarten. Je gaat aan de slag met papier, verf en kwasten om je eigen collage-papier te maken. Vervolgens laat je met schaar of door te scheuren de meest bijzondere vogelsoorten ontstaan. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis met je eigen collectie wensvogelkaarten, leuk om te versturen en om te ontvangen! Voor deze workshop is geen enkele creatieve ervaring vereist. Wie zich nu inschrijft, ontvangt als extra inspiratiebonus een Tiny Art Geluksvogel ter waarde van 7,50 euro cadeau. De workshop vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 november van 13.30 tot 16.30 uur in de Broedplaats Renkum. Kijk voor meer informatie op www.vanbetuwgrafischontwerp.nl/actueel.