Afbeelding
foto Mike Meesters

50+Sportenspel maakt combi met jong en oud

Sport Deel je nieuws

Met het contracteren van Mike Meesters is 50+SportenSpel er in geslaagd een combinatie te maken met een jonge sportinstructeur voor haar senioren leden. Is dit de weg naar de toekomst, waarin de bevolking van de gemeente Renkum sterk aan het vergrijzen is?

Naast de twee ervaren professionals haalt Mike de gemiddelde leeftijd van het team instructeurs met zijn 23 jaar stevig omlaag. En aan passie ontbreekt het niet. Na zijn opleiding aan de Cios (niveau 4) in Arnhem is Mike begonnen in de zwemwereld. Bootcamp en Aqua-hit zijn hem niet onbekend. En nu is hij op het droge getrokken met de Dinsdagavondgroep in Doelum. Zijn zwemactiviteiten heeft hij niet helemaal vaarwel gezegd, want naast zijn bijna fulltimebaan als coördinator bij een BSO in Zetten, doet hij nog zwemtrainingen op de zaterdagochtend en zal hij daar af en toe nog invallen.

Mike heeft nu twee maal de Dinsdagavondgroep begeleid. “Een hechte club, die wel wat uitbreiding mag krijgen.” aldus Meesters.  En hij voelt zich er helemaal thuis. Hij weet hoe hij met de groep en individuele sporters om wil gaan, heeft geen geluidsinstallatie nodig, want hij gebruikt zijn krachtige stem. Hij kent de uitgangspunten van 50+SportenSpel en past die ook toe: Warming-up, conditie en kracht, spel en cooling down. Een prima opbouw waarmee de sporters goed uit de voeten kunnen. En achteraf een gezellig glaasje bier of energydrank met de sporters. Een goed uitgangspunt voor een langdurige samenwerking.

Voor meer informatie; bezoek de website 50plussportenspel of bel 0317-414827

advertentie
advertentie
Afbeelding
Trainer Marcel Gerrist verruilt RVW voor De Hoven 27 jan, 19:28
Afbeelding
Davy Pröpper maakt comeback op oude nest 27 jan, 11:24
Afbeelding
Gratis menstruatiemiddelen 18 jan, 14:46
Afbeelding
107.500 mensen bezochten het Airborne Museum 18 jan, 14:45
Afbeelding
Dierenvoedselbank in nieuw pand 17 jan, 10:13
Afbeelding
Bloemen voor heldin Paula van den Born 11 jan, 10:53
Afbeelding
'Afscheid van Renkum Centrum' 11 jan, 10:51