Blinde Liefde voor Salsa
Blinde Liefde voor Salsa J. Harteman

Volgende maand starten salsalessen in Arnhem voor inwoners zonder en mét visuele beperking!

17 mei 2023 om 10:29 Sport Deel je nieuws

Wil je de aankomende maanden salsa leren dansen? Heb je een visuele beperking waar rekening mee moet worden gehouden? Kom dan naar de salsaworkshop van 6 lessen, die georganiseerd wordt door Blinde Liefde voor Salsa en Uniek Sporten regio Arnhem. Op zaterdag 17 juni om 15:00 uur, start de eerste salsales in het Rozet in Arnhem. De daaropvolgende lessen zijn ook van 15:00 – 16:00 en vinden plaats op 22 juli, 26 augustus, 23 september, 28 oktober en 25 november 2023. Alle workshops vinden plaats in het Rozet cultureel centrum, vlakbij centraal station Arnhem.

Tijdens deze salsalessen maakt het niet uit of je wel of niet kunt zien. Salsa is namelijk goedziend, ‘slechtziend’ of zelfs blind goed aan te leren en daarom is iedereen welkom!  Op deze manier willen zij graag twee werelden dichter bij elkaar brengen en wel die van de ‘goedzienden’ als slechtzienden. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom tijdens de lessen, want dansen doe je samen. 

De workshop wordt gegeven door o.a. Annemarie Nodelijk, zelf ook slechtziend door een hersentumor, en haar team. Bij alle docenten staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, en houden zij rekening met de diversiteit aan deelnemers. U kunt zich aanmelden voor de workshops via arnhem.blvs@hotmail.com. De kosten zijn €60,- voor alle 6 de workshops. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie