Disabled man athlete stretching with leg prosthesis. Paralympic Sport Concept.
Disabled man athlete stretching with leg prosthesis. Paralympic Sport Concept. Uniek Sporten

Inspirerende Middag over de Unieke Sporter

30 mei 2023 om 12:32 Sport Deel je nieuws

Op donderdag 22 juni van 15:00 - 17:00, organiseert Uniek Sporten regio Arnhem ‘de Middag van de Unieke Sporter’. Een inspirerende middag waarbij je de verhalen en ervaringen hoort van de unieke sporters uit onze omgeving. Kom tijdens deze middag op het Lichtenbeekcollege in Arnhem, in gesprek met anderen die werkzaam zijn, of geïnteresseerd zijn, in de gehandicaptensport. Samen kunnen we namelijk nog veel meer stappen zetten! 

Programma

De middag zal starten met een korte update over Uniek Sporten regio Arnhem. Daarna zal ervaringsdeskundige Ellert Jan van der Klis aan het woord zijn. Hij heeft in 2009 een beroerte gehad en sindsdien een ernstige vorm van afasie. Laat je inspireren door zijn ervaringen, en hoe hij hiermee om gaat. Na de pauze zullen we in gesprek gaan met verschillende personen binnen de gehandicaptensport. Is alles goed geregeld voor een speler van het Nederlandse Team Powerchairhockey? En hoe ervaren ouders van een sportieve dochter met een spierziekte de gehandicaptensport?  Uiteraard zal er ook ruimte zijn om met andere aanwezigen in gesprek te gaan én om zelf aan de slag te gaan met het aangepast sporten.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij graag meer weten over gehandicaptensport in onze regio, en de ervaringen horen van deze sporters? Meld je gratis aan voor deze middag. Aanmelden kan door een mail te sturen naar regioarnhem@unieksporten.nl o.v.v. Middag van de Unieke Sporter.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie