Dames 2 in actie
Dames 2 in actie R. Wurster

Volleybaltalent welkom

3 september 2023 om 22:20 Sport Deel je nieuws

De trainingen bij volleybalvereniging Nuovo zijn weer begonnen. Heb je zin om (weer) te gaan volleyballen, train dan vrijblijvend een paar keer mee! Bij Nuovo kun je zowel competitie- als recreatievolleybal spelen.

Nieuw talent is altijd welkom, zeker bij de jeugd en de lagere competitieteams. Of het nu bij de jeugd is, of de senioren, competitie of recreatief, bij Nuovo kun je op alle niveaus terecht; van recreant tot Promotieklasse. Jeugd kan al vanaf 6 jaar terecht bij Nuovo en leert stapsgewijs volleyballen.

Ook beginners zijn van harte welkom. Onder de noemer van Start2Volley leren we je de beginselen van het volleybal, waarna je voor jezelf kunt bepalen of je er aanleg voor hebt om door te stromen naar de recreanten of een competitieteam.

Trainingen zijn op maandag (jeugd, competitie, recreanten) en donderdag (recreanten). De donderdaggroep zit echter vol.

Vanwege de verbouwing van de sporthal in Doorwerth zijn alle trainingen dit jaar in Doelum (Renkum). Kijk op www.nuovovolleybal.nl onder ‘indoor’ voor de trainingstijden en meer informatie.

Voor vragen over Nuovo of Start2Volley, of meer informatie kun je contact opnemen met Hans Pastoors, tel. (06) 52315406, e-mail: sec@nuovovolleybal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie