Bezoekers van het Alzheimer Café regio Renkum te Doorwerth
Bezoekers van het Alzheimer Café regio Renkum te Doorwerth Liesbeth ter Elst

Alzheimer Café regio Renkum op 22 september 2021 van start

11 september 2021 om 12:17 Lokaal Deel je nieuws

“De vele gezichten van dementie” is het thema van het Alzheimer Café Regio Renkum dat gehouden wordt op woensdag 22 september 2021. Mensen met dementie en hun mantelzorgers zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7 te Doorwerth.

Onze gastspreker is Els van Dusseldorp, casemanager in de gemeente Renkum.

Dementie laat zich op verschillende manieren zien en voor ieder verloopt het proces anders. In alle openheid daarvoor met elkaar spreken zorgt voor verheldering en begrip.

Daarnaast is er volop ruimte tijdens de avond om met mensen met dementie, mantelzorgers en beroepskrachten of andere belangstellenden ervaringen uit te wisselen.

Het Alzheimer Café Regio Renkum wordt elke 4e woensdag van de maand georganiseerd. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie, mantelzorgers, naasten en andere betrokkenen en belangstellenden. Door het jaar heen worden verschillende thema’s besproken met elkaar en ervaringen uitgewisseld. Het vrijwilligersteam zoekt versterking om deze bijeenkomsten mogelijk te maken. Mail naar l.terelst@alzheimervrijwilligers.nl. Ook als u andere vragen heeft kunt u op dit mailadres terecht.

advertentie
advertentie