hondje met bot
hondje met bot Pixaby

Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe opent nieuwe locatie in Heelsum

2 april 2022 om 16:34 Lokaal Deel je nieuws

Op 30 augustus 2017 opende Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe een ‘’tijdelijke’’ locatie aan de carel beukerhof, garage N in de gemeente Renkum. Deze destijds gedachte tijdelijke locatie werd een locatie welke tot en met 30 mei j.l. in gebruik zou blijven. 

De oude locatie welke niet voorzien was van gas, water of licht is vanaf 1 april 2022 ingeruild voor een geweldige nieuwe locatie. De schitterende nieuwe locatie bevind zich bij kinderboerderij Hoeve Heidestein in Heelsum. Deze geweldige locatie is voorzien van verlichting, stroompunten en verwarming, maar ook een sanitaire stop is geen probleem. 

Op dit moment word er nog druk geklust om alles piek fijn in orde te krijgen want op woensdag 6 april om 16:30 opent Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe de nieuwe locatie officieel!!

‘’Een unieke en geweldige samenwerking’’ zegt Louvet, een van de oprichters en de voorzitter van Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe. De garage aan de carel beukerhof in Heelsum was in eerste instantie alleen voor de opstart van de locatie voor gemeente Renkum. Helaas bleek het bijna onmogelijk om een geschikte locatie te vinden welke ook nog enigzins betaalbaar was. De garage voldeed wel als uitgiftepunt, echter in de winter was het erg koud maar ook het ontbreken van verlichting was soms een uitdaging. Na bijna 5 jaar is mede dankzij Stichting Dierenzorg Renkum en Kinderboerderij Hoeve Heidestein toch gelukt een super mooie locatie te vinden aldus Louvet.

Op woensdag 6 april om 16:30 openen we de nieuwe locatie officieel! Iedereen is welkom om te komen kijken wie we zijn en wat we doen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor onderteuning voor uw huisdier? Kijk dan op onze website https://dierenvoedselbankvalleienveluwe.nl/

advertentie
advertentie