Lekker volleyballen op gras
Lekker volleyballen op gras Nuovo

Buurt volleybalfestijn op Hartenstein

6 mei 2023 om 21:26 Lokaal Deel je nieuws

Op 17 juni 2023 organiseren de Renkumse volleybalverenigingen op sportpark Hartenstein in Oosterbeek een gezellig en sportief buurtenvolleybalfestijn ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de gemeente Renkum.

Op 1 mei 2023 bestaat de gemeente Renkum 100 jaar. In de gemeenten worden in dat kader tal van activiteiten georganiseerd met als thema ‘Ontmoeten en Verbinden’. Volleybalvereniging Nuovo en Vollvo organiseren een buurtvolleybaltoernooi op gras. Voor kinderen van 5 tot 13 jaar zijn er gave spellen om kennis te maken met volleybal van de volleybalbus. Er is bijvoorbeeld een springkussen en hindernisbaan van 20 meter. Je kunt op een leuke manier je volleybalskills testen en mag je passen, smashen of serveren.

Voor het toernooi kun je je inschrijven met een team van je buurtgenoten, familie of vrienden. Deelname is gratis. Een team bestaat uit minimaal zes spelers waarvan maximaal 2 spelers lid zijn van de Nevobo. De minimale leeftijd van spelers is 12 jaar.

Er zijn leuke prijzen te winnen. Niet alleen voor de best presterende teams, maar ook voor het team met de meest originele naam en meest opvallende outfit.

Schrijf je voor 10 juni in op https://nuovovolleybal.nl/cms/inschrijven-buurtenvolleybal/

Heb je nog vragen? Stuur je vragen per e-mail  naar 100jaarRenkum@nuovovolleybal.nl

advertentie
advertentie