Initiatiefnemer Egbert Sloet van Oldruitenborgh (links) van Oosterbeek belééft, en Wim Kersten (voorzitter).
Initiatiefnemer Egbert Sloet van Oldruitenborgh (links) van Oosterbeek belééft, en Wim Kersten (voorzitter). gertbudding.nl

‘Oosterbeek belééft’ is terug

11 april 2022 om 20:26 Overig

Het tijdschrift is nieuw leven ingeblazen

OOSTERBEEK Magazine Oosterbeek belééft is terug. Het kleurrijke tijdschrift is nieuw leven ingeblazen. Nadat initiatiefnemer en bladmanager Egbert Sloet van Oldruitenborgh zo’n drie jaar geleden stopte met de glossy, blaast ondernemersvereniging ‘Ondernemend Oosterbeek’ het tijdschrift nu nieuw leven in.
 

Gert Budding

Egbert Sloet van Oldruitenborgh heeft de afgelopen maanden bergen werk verzet om de glossy weer te realiseren en de ondernemersvereniging van tips te voorzien om het magazine nog dit voorjaar op de markt te kunnen brengen. 

Net zoals in de voorgaande twintig edities, bevat ook de nieuwe uitgave tal van verhalen over en interviews met bijzondere Oosterbekers. Voorzitter Wim Kersten van Ondernemend Oosterbeek is bijzonder blij met de herstart. “Het tijdschrift biedt voor elk wat wils. Het is voor jong en oud. En als ondernemersvereniging van een klein dorp zijn we ook enorm trots op een eigen tijdschrift.”

Burgemeester Agnes Schaap schreef een column in Oosterbeek belééft. “Het magazine is niet alleen informatief, maar het zorgt ook voor verbinding en energie. Niet voor niets zijn de sleutelwoorden van het magazine: spraakmakend, informerend en inspirerend,” schrijft ze. Daarnaast meldt de burgemeester het een uitstekend idee te vinden dat de ondernemersvereniging op deze manier een actieve rol speelt om winkeliers, verenigingen, stichtingen, lokaal bestuur en alle Oosterbekers dichter tot elkaar te brengen. Een van de meest opmerkelijke artikelen is een interview met de in Oosterbeek woonachtige Hans Hermans. Hij maakte de reportage ‘Een Porseleinen Huwelijk’, over de geheime ontwikkelingen die aan de trouwerij van Willem-Alexander en Maxima vooraf zijn gegaan. Het koningspaar siert dan ook de cover van het blad, omdat de ‘Oosterbeekse’ reportage vier avonden lang miljoenen kijkers aan de nationale televisie gekluisterd hield.

Verder is het tijdschrift weer als vanouds. Een magazine met heel veel interessante, leuke, inspirerende en onthullende artikelen en prachtfoto’s. Oosterbeek belééft is vanaf zaterdag 16 april verkrijgbaar bij boekwinkel Meijer & Siegers aan de Utrechtseweg in Oosterbeek.

advertentie
advertentie