Burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij het echtpaar Kramer. Zij vieren het 60-jarig huwelijksfeest.
Burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij het echtpaar Kramer. Zij vieren het 60-jarig huwelijksfeest. berrydereusfotografie.nl

Felicitaties voor echtpaar Kramer

Overig

HEELSUM Op donderdag 21 juli bracht burgemeester Agnes Schaap een bezoek aan Hans en Mieke Kramer in Heelsum, ter ere van hun 60-jarig huwelijk. In de uitbundig versierde woonkamer werd het echtpaar door de burgemeester verrast.

Hans Kramer komt uit Zuthpen, en werkte ruim 40 jaar op het Kema terrein in Arnhem, als bouwkundig opzichter. Hij ontmoette de Arnhemse Mieke met wie hij op de dag af 60 jaar geleden is getrouwd in Arnhem. Ze zijn samen begonnen op het Carel Beukerhof in Heelsum, waar de kinderen zijn geboren. Daarna is het echtpaar verhuisd naar het Kema terrein in Arnhem.

Vlak voor zijn pensioen heeft een zeer handige Hans een eigen Chalet gebouwd waarin ze een aantal jaren in Ingen hebben gewoond. De bossen en de kinderen bleven een grote aantrekkingskracht uitoefenen, waardoor het echtpaar toch terug trok naar Oosterbeek. Sinds april 2018 woont het echtpaar in een appartement bij de dochter en schoondochter in.

advertentie
advertentie