Afbeelding
Stichting Cultuur & Co

So Long Cohen; muziek, cabaret en poëzie in de Concertzaal

17 oktober 2022 om 20:05 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 12 november is er een avond heerlijke Cohenmuziek met humor, ontroering en poëzie in de Concertzaal Oosterbeek. In ‘So Long Cohen’ klinken de bekendste nummers van Leonard Cohen en daarnaast is het een ontdekkingsreis naar wie hij was. Ernest Beuving zingt en zoekt Cohen. Dit doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld via zijn imitaties, tal van karikaturale tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van o.a. Maarten van Rossem en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand. Dit wordt een prachtige muzikale avond in de historische ambiance van Concertzaal Oosterbeek! Een kwaliteitsvoorstelling met vier topmuzikanten; Ernest Beuving (zang, verteller, performer, gitaar), Erik Raayman (gitaar, bas, zang, kunstfluiten), Jaap Berends (contrabas, gitaar, banjo, piano, zang), Tessa Zoutendijk (viool, mandoline, accordeon) Jurriaan Boerstoel (techniek). 

Tessa Zoutendijk en Jaap Berends zijn bovendien beide woonachtig in Oosterbeek en zullen samen in het voorprogramma optreden!

De organisatie van deze avond is in handen van Stichting Cultuur & Co. De stichting heeft als doelstelling culturele activiteiten te organiseren in de Concertzaal Oosterbeek. Van kindervoorstellingen tot klassieke concerten en van muziekavonden tot aan theatervoorstellingen. Voor meer informatie en tickets www.concertzaal-oosterbeek.nl

advertentie
advertentie