Afbeelding
Foto door Niels Mulder

Warm Winteroptreden in Filmhuis Oosterbeek

Overig

Warm Winteroptreden 

OOSTERBEEK Kom op zondag 18 december vanaf 15.30 uur in de stemming voor de feestdagen tijdens de kerstshow van Gingerella & the Blondtones bij Filmhuis Oosterbeek aan de Weverstraat 85. Het wordt een middag vol prachtige kerstnummers, aangevuld met de mooiste liedjes uit het repertoire van de band. Waan je in de kerstsfeer van de jaren 50, maar ook van nu!

Gingerella & the Blondtones bestaat uit vijf professionele musici uit Heelsum en omgeving die hebben elkaar gevonden in hun enthousiasme voor muziek uit vervlogen tijden, met name swing, rhythm and blues uit de jaren 50 en 60 of, zoals zij het zelf formuleren, ‘lichte grammofoonmuziek met een eigen twist’.  

Daarnaast speelt de band eigen nummers en bewerkingen van eigentijdse stukken. Zangeres Corina Golsteyn: “We hebben gemerkt dat het publiek tijdens onze optredens vooral enthousiast is over onze energie, verfrissende arrangementen, de muzikaliteit en het contact met het publiek. Het is een feest om in het mooiste filmhuis in de regio te spelen en we gaan er een sfeervolle middag van maken.”

In verband met het beperkte aantal stoelen is het raadzaam te reserveren. Dit kan via mawvandeursen1@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.gingerellablondtones.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Trainer Marcel Gerrist verruilt RVW voor De Hoven 27 jan, 19:28
Afbeelding
Davy Pröpper maakt comeback op oude nest 27 jan, 11:24
Afbeelding
Gratis menstruatiemiddelen 18 jan, 14:46
Afbeelding
107.500 mensen bezochten het Airborne Museum 18 jan, 14:45
Afbeelding
Dierenvoedselbank in nieuw pand 17 jan, 10:13
Afbeelding
Bloemen voor heldin Paula van den Born 11 jan, 10:53
Afbeelding
'Afscheid van Renkum Centrum' 11 jan, 10:51