Maria, Illia en Anuschka
Maria, Illia en Anuschka Anuschka Pedano

Feestelijk Nieuwjaarsconcert met prosecco en soesjes

Overig

OOSTERBEEK Op donderdag 12 januari vindt in de Concertzaal Oosterbeek het derde concert van dit seizoen in de serie van Kamermuziek Oosterbeek plaats, van jonge talenten die inmiddels de Nederlandse podia bestormen en geregeld op radio en televisie te beluisteren zijn. De muzikale zussen Maria Eugenia Pedano (hobo, zang) en Anuschka Pedano (altviool) spelen samen met de Oekraïense pianist Illia Fjalko.

Zij brengen een rijk programma met romantische muziek uit Duitsland, Oekraïne, Rusland en Frankrijk, met liederen van Tsjaikovski, de vioolsonate van Franck, de prachtige en inmiddels iconische ‘Melody’ van Skoryk als symbool van de Oekraïense ziel, maar ook Franse Chansons van Piaf, Brel en Aznavour. In de pauze zullen, in de geest van een lange traditie, prosecco en soesjes worden aangeboden.

Afgelopen maand kreeg Kamermuziek Oosterbeek het goede nieuws, dat de gemeente Renkum de serie graag steunt en de vleugel uit de Raadzaal van Oosterbeek in bruikleen geeft. Op dit moment zijn ze druk bezig met het regelen van de verhuizing en een flinke opknapbeurt. Hopelijk zal dit mooie instrument op 12 januari aan het publiek worden gepresenteerd.

Het concert vangt aan om 20.00 uur. Toegangskaarten, inclusief consumptie, bedragen 25 euro en voor jongeren tot 18 jaar 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kamermuziekoosterbeek.nl/tc-events/maria-anouschka-pedano, bij boekhandel Meijer & Siegers of aan de zaal. Kijk voor meer informatie op www.kamermuziekoosterbeek.nl.

Maria, Illia en Anuschka
Anuschka, Maria en Illia
advertentie
advertentie
Afbeelding
Trainer Marcel Gerrist verruilt RVW voor De Hoven 27 jan, 19:28
Afbeelding
Davy Pröpper maakt comeback op oude nest 27 jan, 11:24
Afbeelding
Gratis menstruatiemiddelen 18 jan, 14:46
Afbeelding
107.500 mensen bezochten het Airborne Museum 18 jan, 14:45
Afbeelding
Dierenvoedselbank in nieuw pand 17 jan, 10:13
Afbeelding
Bloemen voor heldin Paula van den Born 11 jan, 10:53
Afbeelding
'Afscheid van Renkum Centrum' 11 jan, 10:51