Een treffend beeld van de Stuwwalloop 2023. Veel deelnemers, veel toeschouwers en heel veel enthousiasme, ook bij burgemeester Agnes Schaap (rechts).
Een treffend beeld van de Stuwwalloop 2023. Veel deelnemers, veel toeschouwers en heel veel enthousiasme, ook bij burgemeester Agnes Schaap (rechts). Michiel van Druten

‘Echt een fantastische dag’

23 mei 2023 om 20:18 Overig

OOSTERBEEK  Dat de Stuwwalloop in een behoefte voorziet was zaterdag, op Sportpark Hartenstein, meer dan duidelijk. Meer dan 1600 deelnemers, veel toeschouwers, muziek, lekker eten, een verfrissend drankje, een goed doel en heel veel gezelligheid.

Voorzitter van de Stichting Stuwwalloop, Ruud Somers, die ook nog burgemeester Agnes Schaap en kinderburgemeester Thom Eerens bereid had gevonden de lopers ‘op weg te bellen’, sprak van ‘een fantastische dag’. ,,We hadden een recordaantal deelnemers, waar we enorm veel positieve reacties van terugkregen. Voor ons een stimulans er met veel energie mee door te gaan.” Ook tevredenheid bij Theaterwerkplaats Kazou, het goede doel dat aan de Stuwwalloop was gekoppeld. Zij kregen een cheque van maar liefst 11.000 euro overhandigd.

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie