Afbeelding
Foto: Shutterstock

Waarom je deze zomer een opblaasbaar zwembad moet aanschaffen

Partnercontent

De temperaturen beginnen te stijgen, waardoor veel mensen een bezoekje brengen aan het zwembad. Wil je de drukte van een openbaar zwembad omzeilen en vanuit je huis meteen het zwembad in duiken? Dan is een opblaasbaar zwembad een aanrader! Lees verder en ontdek waarom een opblaasbaar zwembad echt onmisbaar is in jouw tuin.

Opzetten is binnen een uur gedaan

Voordat je een duik kunt nemen in jouw eigen opblaasbare zwembad, moet je hem natuurlijk opzetten. Gelukkig duurt dit niet lang. Zorg eerst dat je een goede plek in je tuin hebt gevonden waar je het bad wil neerzetten. Let op: de ondergrond moet egaal zijn. Wil je het zwembad op tegels plaatsen? Schaf dan een speciaal zeil aan, zodat je het zwembad niet beschadigt. Al met al duurt het opzetten van het zwembad ongeveer 10 tot 30 minuten. Dan nog even de tuinslang erin doen en daarna kan het pootjebaden beginnen!

Eenvoudig te onderhouden

Elk zwembad moet onderhouden worden. Wil je het jezelf makkelijk maken? Bestel dan een opblaasbaar zwembad met filterpomp. Hierdoor blijft het water langer schoon. Schaf ook chloortabletten, borstels, bodemzuigers en schepnetten aan. Door een afdekzeil op het zwembad te leggen, houd je ook veel viezigheid tegen.

Beschikbaar in verschillende maten en vormen

Opblaasbare zwembaden zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. Zo biedt Heuts verschillende zwembaden aan, zoals een geweldig groot zwembad van 457 cm, of ga voor een wat kleinere variant van 244 cm. Meet eerst op wat mogelijk is in jouw tuin en bestel daarna een bijpassend zwembad.

Goedkopere optie dan een ingebouwde variant

Een opblaasbaar zwembad kost natuurlijk wel wat, maar is lang niet zo duur als ingebouwde zwembaden. Bij een ingebouwd zwembad kun je wakker liggen als er iets kapot is, terwijl je bij een opblaasbaar zwembad makkelijker een nieuwe aanschaft. Wel raden we aan om niet voor de allergoedkoopste baden te gaan, want dan zul je waarschijnlijk elk jaar een nieuwe moeten aanschaffen.

advertentie
advertentie