Afbeelding

Dressed by Sylvia wint etalage wedstrijd in Oosterbeek

21 september 2017 om 15:27 Zakelijk

Oosterbeek - Septembermaand, Airborne Maand is om de Slag om Arnhem levend te houden en daarmee de Herdenkingen. De Etalagewedstrijd in Oosterbeek is bedoeld om de ondernemers te stimuleren hun etalage een Britse en Poolse uitstraling te geven. Dit wordt tevens ondersteunt door de vele Pegasus, Engelse en Poolse vlaggen in Oosterbeek.

Dit jaar is de winkel ‘Dressed by Silvia ‘, in Oosterbeek door de jury tot winnaar uitgeroepen.

Beide etalages zijn aangepast en voorzien van prachtige stoffen parachutes, die zowel goed aansluiten bij de herinnering aan de Slag om Arnhem, als bij de kwaliteitsproducten van de winkel.

Stichting Airborne Feelings, september 1944 en de jury hebben dit jaar één eervolle vermelding, namelijk het Bloemhuis Klimop in Oosterbeek die met een prachtige tekening van de brug in Arnhem op de etalageruit, het doel van de Slag om Arnhem, treffend het thema weergeeft.

De wethouder, Erik Heinrich, overhandigde de wisseltrofee, een zilveren Pegasus, aan mevrouw Sylvia Dellepoort. De wethouder benadrukte dat het Airborne gebeuren voor de gemeente Renkum een speerpunt is.

Ook dit jaar heeft Airborne Feelings deze stimulans willen geven, maar de voorzitter Paul Tirion:” hoopt wel dat de Ondernemersvereniging ook nog meer op het thema gaat inspelen. “

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie