sfeerinterieur ALTIJD IETS MOOIS
sfeerinterieur ALTIJD IETS MOOIS eigen

OPENING WOONWINKEL “ALTIJD IETS MOOIS” aan de Dorpsstraat in Renkum

13 september 2021 om 16:23 Zakelijk Deel je nieuws

Op 1 oktober a.s. opent ALTIJD IETS MOOIS haar nieuwe woonwinkel in hartje Renkum.

Na twee uiterst succesvolle jaren in Oosterbeek zocht eigenaresse Mariska van Angelen een groter pand om de groeiende interieurcollectie een plekje te kunnen geven.

Aan de Dorpsstraat 68, direct aan het pleintje, vond zij het pand van haar dromen.

Mariska vervolgt:

Het pand biedt zoveel voordelen. Zo kunnen wij middels de ruime etalages, al onze mooie woonitems presenteren aan het winkelend publiek.

Er kan er direct achter de winkel gratis geparkeerd worden en kan de klant – met uiteraard onze hulp - direct naast het pand de inkopen in de auto laden.  

Daar wij inmiddels klanten uit het hele land tot onze klantenkring mogen rekenen is ook de bereikbaarheid, directe afslag aan de A50, een groot pluspunt.

ALTIJD IETS MOOIS is een woonwinkel met een stoer, sober en landelijke stijl, met soms een twist, waarbij persoonlijk advies en aandacht voorop staan. Dit alles in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Wij zijn trotse dealer van gerenommeerde merken als AURA PEEPERKORN, BOCX INTERIORS, DESIGNS OF THE TIME, GOMMAIRE, HOFFZ, MIA COLORE, PUUR WONEN, RAW STONES, SERAX, STILL en ZUSSS.

Vanaf 1 oktober is de winkel van ALTIJD IETS MOOIS geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en elke zondag van 12.00 – 17.00 uur.

De officiële feestelijke opening volgt enkele weken later, tegelijk met de start van onze kerstshow.

Zien wij je binnenkort in onze winkel?

Lieve groet,

Mariska en haar team

ALTIJD IETS MOOIS

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie