Het leerlingenorkest speelt onder andere Pirates of the Caribbean en Roundtable Rival (een Country Rock stuk van Lindsey Stirling).
Het leerlingenorkest speelt onder andere Pirates of the Caribbean en Roundtable Rival (een Country Rock stuk van Lindsey Stirling).

Zomeravondconcert in muziektent Heelsum

20 juni 2018 om 15:03 Algemeen

HEELSUM - Zaterdag 23 juni houdt Heelsums Harmonie een zomeravondconcert in muziektent Heelsum (hoek van de Prins Bernhardlaan en de Papyruslaan). Heelsums Harmonie en het leerlingenorkest T2muziek/Heelsums Harmonie zullen optreden. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Het concert begint om 19:30 uur en eindigt rond 20:30 uur. Het leerlingenorkest speelt onder andere Pirates of the Caribbean en Roundtable Rival (een Country Rock stuk van Lindsey Stirling). Heelsums Harmonie speelt onder andere Libertango van Astor Piazzolla en Roberto ‘s Bolero met Bert van Ginkel als solist op trombone. Samen met het leerlingenorkest wordt Waltz no.2 van Dimitri Shostakovich uitgevoerd. Heelsums Harmonie en T2muziek werken nauw samen in het opleiden van jonge muzikanten. Begin 2017 heeft T2muziek de opleiding en begeleiding van het leerlingenorkest van Heelsums Harmonie overgenomen. Indertijd bestond het orkest nog uit vijf leerlingen. De nieuwe opzet werpt zijn vruchten af. Veel leerlingen van T2muziek maken deel uit van het leerlingenorkest, dat inmiddels uit zo’n 25 personen bestaat. Nieuwe leerlingen zijn altijd welkom. Voor meer informatie en aanmelding, zie de website www.t2muziek.nl
De toegang tot het zomeravondconcert is gratis.

advertentie
advertentie