Afbeelding

Verkoopnummers beschikbaar voor Kinderkledingbeurs

12 september 2017 om 13:00 Algemeen

Oosterbeek - Zaterdag 7 oktober wordt de halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. Op het schoolplein van de Bernulphusschool in Oosterbeek wisselt, vanaf 10:30 tot 12:30 uur, een grote hoeveelheid kinderkleding, maar ook speelgoed en zwangerschapskleding van eigenaar. U bent van harte welkom als inbrenger of als bezoeker, alle twee kan natuurlijk ook!

De beurs is inmiddels een begrip in Oosterbeek. Ruimschoots voor opening van de beurs verzamelt zich een gezellige rij (groot)ouders, die graag als eerste hun slag willen slaan. Tijdens de beurs kan er voor kleine prijsjes leuke kleding, schoenen en speelgoed worden aangeschaft.

Met het najaar in het vooruitzicht zal tijdens de beurs winterkinderkleding worden aangeboden in de maten 56 t/m 176. Daarnaast is er ook veel speelgoed te koop, o.a. puzzels, boeken, spelletjes, kinderfietsen. Maar ook artikelen als auto-, fiets- en kinderstoelen worden aangeboden.

Belangstellenden die kleding en/of speelgoed willen inbrengen voor verkoop kunnen zich woensdag 20 september of donderdag 21 september tussen 19.30-20.30 uur inschrijven bij de ingang van de Bernulphusschool (Pastoor Bruggemanlaan 10, Oosterbeek).

De kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt georganiseerd door de Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek. Zij verkoopt namens de inbrenger de spullen, u heeft er bijna geen omkijken naar. De inbrenger ontvangt twee derde deel van de opbrengst. Het overige deel doneert de Stichting aan een maatschappelijke Oosterbeekse instelling, die de ontwikkeling van het kind op bijvoorbeeld educatief, sportief of muzikaal gebied stimuleert. Om voor een financiële bijdrage in aanmerking te komen, kan bv. een basisschool, sportvereniging een aanvraag bij de Stichting indienen.

Spullen die tijdens de beurs niet worden verkocht en die de inbrenger niet retour wil hebben, worden aan goede doelen geschonken. Voor deze beurs is dat Dorcas en de Speelstoet in Arnhem.

Kijk voor alle informatie op www.kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl

advertentie
advertentie