Afbeelding
Foto Lambert van Gils

Nieuwe naam Echo’s van Oud Renkum

29 maart 2023 om 09:14 Lokaal Deel je nieuws

De Echo’s van Zes dorpen heten sinds 2023 Echo’s van Oud Renkum. De wens om deze naam te gebruiken bestaat al lang, maar nu is het mogelijk geworden dankzij de zoon van Cees Burgsteijn. Cees Burgsteijn is een van de ereleden van het Historisch Genootschap Redichem, de uitgever van de Echo’s. Na het overlijden van Cees had zijn zoon de website Oud Renkum. Hij heeft deze nu vrijgegeven aan het Historische Genootschap Redichem. Bij deze een publieke dankbetuiging. 

Dit was het moment om de naam van de website www.oud-renkum.nl, de Facebookpagina en die van het blad te veranderen, een stuk eenvoudiger dan Genealogisch en Historisch Genootschap Redichem, wat nog steeds de officiële naam is van de historische vereniging, sinds 1996.

Iedereen kan zich op de Echo’s van Oud Renkum abonneren door €10,- per jaar te doneren op NL21 ABNA 0483 8939 94 en het bezorgadres te mailen naar info@oud-renkum.nl. Je ontvangt dan 4x per jaar een geïllustreerde uitgave, nu op A4 formaat, van minimaal 20 pagina’s over de geschiedenis van de zes dorpen van Renkum. 

Arend van der Garde reageerde als volgt op de ontvangst van zijn Echo’s met de nieuwe look: “Mijn complimenten Lambert voor de nieuwe uitvoering en titel van de “Echo’s”. Ik weet dat jullie even gedubt hebben over deze vernieuwing, maar het is ronduit een verbetering!! Ook zo’n Facebook verhaal over de kar met paard komt daardoor beter uit de verf, beter leesbaar. Ook de grotere weergave van foto’s.”

advertentie
advertentie