VOLLEYBAL Goede start volleybal vereniging Vollvo

19 september 2021 om 21:42 Sport Deel je nieuws

Woensdagavond 15 september was het eindelijk weer zover. De midweekcompetitie in de vernieuwde sporthal Valkenhuizen ging van start. Om 20.30 uur mocht Vollvo aantreden tegen Volta 2. Het was gelijk een heel spannende wedstrijd voor de beide teams die helemaal aan elkaar gewaagd waren. De setstanden logen er niet om 26-25 voor Vollvo. Het zweet stond beide teams op het hoofd en men begon met nieuwe energie aan de tweede set. Deze was van mindere kwaliteit waarvan conditie de oorzaak was. Toch konden de teams het opbrengen om er nog volop tegenaan te gaan met mooie aanvallen en geblokte ballen. De uitslag werd 26-20 wederom voor Vollvo. De eerste vier punten voor Vollvo zijn binnen. De tweede wedstrijd ving aan om 22.00 uur. Dus we konden even lekker op adem komen. In deze wedstrijd moest Vollvo aantreden tegen High Five. Deze tegenstander had nog niet zoveel kunnen trainen en dat was ook aan het spel te zien, men was nog zoekende. Vollvo daarintegen ging heel goed van start en is met goed aanvalsspel snel uitgelopen naar een eindstand van de eerste set 39-26 voor Vollvo. De tweede set ging ook rap en deze werd ook gewonnen met 39-24 voor Vollvo. 29 september is de volgende competitie avond, maar elke donderdag wordt er getraind in de sporthal aan de van Spaenweg van 20.00 tot 22.00 uur, waar je vrijblijvend kan komen meetrainen. https://vollvo.wordpress.com