Onder toeziend oog van Redichem-voorzitter Koen Beenen (links) en penningmeester Rini van Ernst (rechts) zet Maarten Kerkhof zijn handtekening onder zijn nieuwe contract.
Onder toeziend oog van Redichem-voorzitter Koen Beenen (links) en penningmeester Rini van Ernst (rechts) zet Maarten Kerkhof zijn handtekening onder zijn nieuwe contract. Redichem

Redichem-trainer Maarten Kerkhof verlengt zijn contract

25 februari 2022 om 13:08 Voetbal

HEELSUM - Redichem-trainer Maarten Kerkhof heeft zijn contract met de Heelsumse derdeklasser met een jaar verlengd. Dat zijn trainer, technische commissie en het bestuur donderdagavond overeengekomen. ,,Er is over en weer het vertrouwen in elkaar”, aldus een tevreden voorzitter Koen Beenen. ,,Dit betekent dat Maarten het seizoen 2022-2023 weer op het veld van Redichem te vinden zal zijn.”

Dick Martens

In zijn tweede termijn als hoofdtrainer van de Redichem-selectie wordt het voor Kerkhof zijn vierde seizoen als hoofdverantwoordelijke in Heelsum. Kerkhof begon zijn trainerscarrière bij de selectie van Redichem in het seizoen 2011-2012, waarna hij in het seizoen 2017-2018 voor twee seizoenen de overstap maakte naar SV Otterlo, om vervolgens weer op ‘het oude nest’ terug te keren.

AANGEWEZEN PERSOON ,,De selectie is ondertussen een groep met veel jonge spelers.”, vervolgt Beenen. ,,Wij als bestuur denken dat Maarten met zijn ervaring, stijl van trainen en coachen de aangewezen persoon is om deze groep verder te begeleiden en te ontwikkelen.”

VERTROUWEN In aanwezigheid van het voltallige bestuur werden de contracten in aanwezigheid van het voltallige bestuur getekend. ,,Wij zien met vertrouwen uit naar de verdere samenwerking”, aldus Beenen tot slot. Dat vertrouwen spreekt Kerkhof zelf ook uit. ,,Ik ben blij, dat ik ook volgend seizoen voor de groep mag staan. Een mooie groep om mee te werken en ook een groep die in korte tijd al een aardige ontwikkeling doormaakt.”

advertentie
advertentie