Smaakmaker en Duno topscorer Kane Keizer vertrekt aan het einde van het seizoen.
Smaakmaker en Duno topscorer Kane Keizer vertrekt aan het einde van het seizoen. gertbudding.nl

Topscorer en verdediger maken overstap naar Arnhemse vierde divisionist

6 februari 2024 om 21:58 Overig

DOORWERTH Voor elke amateurclub dat op niveau speelt is het gebruikelijk dat men elkaars nest leegrooft. Daar maakt elke vereniging zich onomstotelijk schuldig aan. Vierde divisionist MASV heeft haar oog laten vallen op eerste klasser Duno en heeft al een aardige buit vergaard.

Door Gert Budding

Topscorer Kane Keizer verlaat aan het einde van het seizoen Doorwerth, verdediger Lars Hekkers en doelman Koen Cornelissen volgen het spoor naar Arnhem. Daarbij moet ook nog gesproken worden over eventuele verlenging van trainer Mohammed Mouhouti, die de ploeg in aanvallend opzicht niet adequaat tot scoren kreeg. Binnen enkele weken valt het besluit of zijn contract verlengd wordt in Doorwerth.
Hekkers heeft na vijf jaar zijn sporen dik verdiend op het sportpark De Waaijenberg, waar hij een van de sterkhouders is. De 25-jarige verdediger is gevormd bij De Graafschap. Keeper Cornelissen is aan zijn tweede seizoen bij Duno bezig. Vorig seizoen speelde hij met Job Froeling om de wedstrijd. Onder Mouhouti heeft hij een basisplek veroverd. Peter de Kinder, de man van de inkoop bij Duno, heeft een pittige taak om een volwaardig team te formeren. Tegen Bemmel kon Mouhouti geen beroep doen op Samuel Wakana en Sefa Yildrim, beide spelers zijn langdurig geschorst voor hun negatieve bijdrage in het duel tegen Dronten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie