Duno speler Jardell Kruidbos in actie tegen Nijkerk.
Duno speler Jardell Kruidbos in actie tegen Nijkerk. Gert Budding

klinkende zege duno

31 maart 2024 om 09:24 Overig

DOORWERTH Gezien het groot aantal aankopen ziet het toekomstbeeld van voetbalvereniging Duno er rooskleurig uit. Toen het de zaterdag eerste klasser even minder voor de wind ging, circuleerden geruchten dat bij degradatie hoofdsponsor Duno Air de stekker eruit zou trekken.

Door Gert Budding

Na een eclatante zeges op asv Dronten (5-1) en NSC Nijkerk (5-1 ) staat de formatie van de scheidende oefenmeester Mohammed Mouhouti op een veilige plaats. Bij de klinkkende overwinning op Dronten stond ook de nieuwe trainer Eric Meijers langs de lijn en genoot van het spel. “In mijn overtuiging moet je op voetbalgebied alles een keer meegemaakt hebben, daarom was mijn keuze voor Duno niet zo moeilijk”, vertelt de coach die momenteel derde divisionist TEC onder zijn hoede heeft. Peter de Kinder, de technische man bij Duno, heeft de talentvolle 19-jarige aanvaller Hanifi Deniz (MASV) vastgelegd evenals Bart Schiks (SC Woezik), Cengizhan Genc en Dennis Arts (beiden Voorwaarts Twello), Milan Bredie (SML) en Maarten Cohen (SC Kilder).

Ook de 19-jarige doelman Stijn Arndts uit Oosterbeek (SML) maakt volgend seizoen deel uit van de Doorwerthse selectie en als klap op de vuurpijl werd ook keeper Robert Zaalman (30) van SC Woezik gecontracteerd. De hoge toverhoed van Peter de Kinder biedt nog meer verrassingen. Norsi Guly (22) is met 22 doelpunten de topscorer van Be Quick Zutphen en heeft onlangs getekend op het sportpark De Waaijenberg

Jardell Kruidbos, Niels Willems, Isaac Quaye, Marco Kooijmans, Mitchell Jansen, Emanuel Johnson en Cem Aydogan verlengden hun contract.

advertentie
advertentie