Bestellingen: heelsumsharmonie.nl/potgrond
Bestellingen: heelsumsharmonie.nl/potgrond gertbudding.nl

Zesde keer potgrondactie Heelsums Harmonie

22 februari 2022 om 22:09 Overig

“Vanaf 2020 hebben we vrijwel geen optredens kunnen verzorgen en nauwelijks donateurs kunnen werven”, zegt Stefan van Caldenberg van de Heelsumse muziekvereniging. Online bestellingen worden kosteloos tot aan de voordeur afgeleverd. Op 4 maart worden de tuinartikelen die voor 28 februari besteld zijn, in Wolfheze, Doorwerth, Heveadorp en Oosterbeek afgeleverd. In Renkum en Heelsum de volgende dag. “De boerderij van Dirk Dorrestein is weer ons werkgebied en sinds dit jaar werken we met 100 procent biologische producten”, vertelt Stefan van Caldenberg.

HEELSUM - Op 4 en 5 maart houdt Heelsums Harmonie voor de zesde keer in de gemeente Renkum de potgrondactie: siertuincompost en gedroogde mestkorrels kunnen online worden besteld. De opbrengst is voor de clubkas van de muziekvereniging.

Vanaf 2017 verzorgt Heelsums Harmonie de lucratieve potgrondactie. Daarvoor de Spiritual Singers. Het koor werd echter opgeheven, waardoor Heelsums Harmonie de kans kreeg de unieke actie over te nemen en uit te breiden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie