Oefenmeester Martijn Bartels observeert en corrigeert op training.
Oefenmeester Martijn Bartels observeert en corrigeert op training. gertbudding.nl

Interessante bekerduels voor Duno

Overig

RENKUM De KNVB heeft het programma voor het districtsbekertoernooi oost voor amateurs rond. De eerste ronde start in het eerste weekend van september. Zaterdag eerste klasser Duno treft in het drieluik DVC’ 26 en de interessante wedstrijden tegen zaterdag OVC’ 85 en eerste klasser Bennekom.

Gert Budding

RVW speelt in de poule tegen Aquila, Overasseltse Boys en Quick 1888. CHRC neemt het op tegen Arnhemse Boys, Excelsior Zetten en SKV. Redichem treft DFS, FC Lienden en Fortissimo.

Het gedegradeerde Duno heeft een aantal trainingen op het sportpark De Waaijnberg achter de rug en dacht afgelopen weekend een oefenduel eraan toe te kunnen voegen. Maar oefenmeester Martin Bartels kon nog niet beschikken over de voltallige selectie. Veel spelers zijn nog op vakantie. Maandag werd met nagenoeg de complete selectie getraind in Doorwerth.

Trainer Martijn Bartels wil uiteraard de bijna geheel gerestylede selectie, slechts enkele coryfeeën bleven Duno trouw, snel beter leren kennen en heeft daarom een indrukwekkend oefenprogramma samengesteld. Gisteren startte de Doorwerthse ploeg in Nijmegen tegen Orion. Op 6 augustus is OSS’ 20 op eigen terrein de volgende tegenstander, Juliana volgt op 13 augustus en drie dagen later staat het duel tegen DTS Ede op de lijst. Duno speelt de eerste oefenwedstrijd thuis op 20 augustus tegen OBW en zeven dagen later opnieuw thuis tegen UVS. Op 3 september speelt het team van Martijn Bartels de eerste officiële wedstrijd in de strijd om de KNVB beker. De tegenstander hiervan is nog niet bekend. Op 24 september start de competitie.

advertentie
advertentie