Arjan van Vliet, inwoner van Doorwerth, die samen met zijn broer Cor in januari 2020 Gebroeders van Vliet Tuin- en Boomspecialisten oprichtte.
Arjan van Vliet, inwoner van Doorwerth, die samen met zijn broer Cor in januari 2020 Gebroeders van Vliet Tuin- en Boomspecialisten oprichtte. Fotocollectie Gebroeders Van Vliet

‘Uw tuin is bij ons echt in goede handen’

30 november 2022 om 09:43 Overig

DOORWERTH De tuin is in december misschien niet het eerste waar je aan denkt. Alhoewel de kerstboom wel weer een prominente plaats inneemt in de feestmaand. Maar bij de Gebroeders Cor en Arjan van Vliet wordt het hele jaar aan tuinen en bomen gedacht. Maar niet alleen aan tuinen. ,,Wij ontzorgen onze klanten met alle voorkomende werkzaamheden”, legt Arjan van Vliet uit. ,,Wij zijn echte ‘buitenspecialisten’.”

Gebroeders van Vliet: ‘Van ontwerp tot realisatie’

Dick Martens

Onder de opdrachtgevers van ‘de gebroeders’ bevinden zich particulieren met tuinen die variëren van kleine percelen tot ruime villatuinen. ,,Daarnaast weten ook steeds meer bedrijven en organisaties ons te vinden voor aanleg en onderhoud van bijvoorbeeld kantoortuinen”, vervolgt Arjan, die zijn domicilie heeft in Doorwerth. ,,Ons bedrijf, met vestigingen in Maartensdijk, onze hoofdvestiging, en hier in Doorwerth heeft 20 medewerkers met daaromheen een aantal collega-bedrijven waarmee wij nauw mee samenwerken. Iedere medewerker heeft een vakopleiding binnen de sector met daarnaast een specialisme op basis van interesse en ervaring zoals bijvoorbeeld straatwerk, timmerwerk, vijvers, tuinverlichting, boomverzorging en tuinonderhoud. Een compleet team, dat elke ochtend gemotiveerd in de tuin verschijnt en kwaliteit levert.” Vader van Vliet had ruim 30 jaar een hoveniersbedrijf en dat hebben zijn zonen voortgezet. Cor (39) startte na het afronden van zijn ‘vakopleiding hovenier’ in 2005 zijn eigen onderneming. ,,Zelf legde ik mijn focus eerst op de boomverzorging”, vervolgt Arjan (31). ,,Sinds januari 2020 hebben we onze specialismen samengevoegd en bekrachtigd met de oprichting van Gebroeders van Vliet Tuin- en Boomspecialisten. Ons motto: ‘Van ontwerp tot realisatie’.” 

,,Ook bijvoorbeeld als het gaat vriezen en sneeuwen bieden wij gladheidbestrijding en sneeuwruimen aan. We doen dus zeker meer dan alleen ‘de tuinen en bomen’.” Hier vanuit Doorwerth zijn we, in het hele spectrum, nu ook steeds meer klanten aan het bedienen. Ons werkgebied loopt van Arnhem en omgeving via de gemeenten Renkum, Wageningen en Ede naar de Utrechtse Heuvelrug. We verzorgen de aanleg van de tuinen, van A tot Z, dus ook bijvoorbeeld verlichting en bestrating. Ook verduurzaming speelt een grote rol. Ja, tuinen en bomen zijn bij ons in goede handen.” Info: www.tuinenboomspecialisten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie