Laat u meenemen door Gingerella & the Blondtones naar de wondere wereld van het herkenbare.
Laat u meenemen door Gingerella & the Blondtones naar de wondere wereld van het herkenbare. Niels Mulder

Warm winteroptreden in Filmhuis Oosterbeek

10 januari 2023 om 10:54 Overig

OOSTERBEEK Op zondag 15 januari om 15.30 uur zal de band Gingerella & Blondtones een intiem winteroptreden geven in Filmhuis Oosterbeek. De band bestaat uit vijf professionele musici uit Heelsum en omgeving die elkaar hebben gevonden in hun enthousiasme voor muziek uit vervlogen tijden, met name swing, rhythm and blues uit de jaren 50 en 60 of zoals zij het zelf formuleren: ‘Lichte grammofoonmuziek met een eigen twist’. Daarnaast speelt de band eigen nummers en bewerkingen van eigentijdse stukken.

Zangeres Corina Golsteyn: “We hebben gemerkt dat het publiek tijdens onze optredens vooral enthousiast is over onze energie, verfrissende arrangementen, de muzikaliteit en het contact met het publiek. Het is een feest om in het mooiste filmhuis in de regio te spelen en we gaan er een sfeervolle middag van maken.”

In verband met het beperkte aantal stoelen in het Filmhuis is het raadzaam te reserveren via mawvandeursen1@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.gingerellablondtones.nl of www.facebook.com/gingerellablondtones.

advertentie
advertentie