Dennis van de Peppel in zijn favoriete rol
Dennis van de Peppel in zijn favoriete rol gertbudding.nl

Renkum by Night springlevend

12 september 2023 om 13:45 Overig

RENKUM Renkum by Night is al lang niet meer een donkere troosteloze aangelegenheid. En daar is Dennis van de Peppel medeverantwoordelijk voor. Bijna twintig jaar geleden had hij voor de eerste keer in de toenmalige De Rijnkom een geweldig dansevenement, onder de noemer ‘Dancing and Dreams’ dat op 28 oktober voor de dertigste keer wordt gehouden.

En elke keer bomvolle zalen. Ook in het nieuwe Doelum komen niet alleen plaatselijke bewoners, de belangstelling voor Dancing and Dreams reikt ver buiten de gemeentelijke grens. Een borstbeeld zou hem sieren, want niet de pur sang discodansmuziek uit de jaren zeventig trekt volle zalen, ook de ‘Foute Dance Party’ ging als een tierelier. Gemiddeld vierhonderd toegangskaarten verdwenen aan de deur en online van eigenaar.

“Door een goede samenwerking kunnen we 300 m2 verlichte dansvloer leveren”, zegt Van de Peppel, die technisch wordt geassisteerd door Geert Jochems. “We hebben de benodigde technieken in huis om overal een feest te maken. Speciale wensen verzorgen wij ook. Het concept van Dancing and Dreams is volledig ingericht om terug te gaan naar de 70’s, 80’s en 90’s. Dat is een succesvolle formule, zijn we trots op”, vertelt Van de Peppel, die een feest kan verzorgen voor 2500 gasten met eigen apparatuur.

De Renkumer, hij heeft het idee voor een groot festival in Renkum even in de koelkast geparkeerd, is er van overtuigd dat eind oktober in Doelum de voetjes weer ruimschoots van de vloer gaan. “Dat doen we bijvoorbeeld met de Renkumse dj Pim, soms huren we artiesten in die perfect passen bij het thema. Je merkt dat Dancing and Dreams een begrip is geworden, je ziet het aan de bezwete gezichten en het enthousiasme straalt vrolijkheid uit. Daarvoor doen we het.”

De voorverkoop is inmiddels online gestart. Er zijn vijfhonderd kaarten beschikbaar, de kosten zijn 18 euro en 1,21 euro servicekosten.

Kijk voor meer informatie op www.708090party.nl.

Johan Mulder
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie