Afbeelding
Chantal Driehuis

Kinderkledingbeurs Oosterbeek bestaat 25 jaar!

17 september 2023 om 16:00 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 7 oktober a.s. vindt de winterkleding- en speelgoedbeurs van 10:30 tot 12:30 uur plaats op het schoolplein van de Bernulphusschool. Dit jaar bestaat de Kinderkledingbeurs Oosterbeek 25 jaar! Dat gaan we  vieren met Clown Fleur, een loterij en gratis popcorn. Een groot aantal Oosterbeekse winkeliers en ondernemers steunen deze loterij door middel van sponsoring met prijsjes. Elke klant en vrijwilliger doet mee in deze feestelijke loterij. 

Op het schoolplein van de Bernulphusschool in Oosterbeek wisselt een grote hoeveelheid kinderkleding en speelgoed van eigenaar. Met de herfst en winter in het vooruitzicht zal tijdens deze beurs winter en ski-kinderkleding worden aangeboden in de maten 56 t/m 176. Daarnaast is er ook veel speelgoed te koop, o.a. puzzels, boeken, spelletjes geschikt voor kinderen van 0-12 jaar. Voor een klein bedrag kan er leuke kleding, schoenen en speelgoed worden aangeschaft.

Belangstellenden die kleding en/of speelgoed willen inbrengen voor verkoop kunnen digitaal een verkoopnummer aanvragen via kinderkledingbeursoosterbeek@gmail.com. Een verkoopnummer kan worden aangevraagd tot 5 oktober a.s. Doe dat snel, want op is op!

De kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt georganiseerd door de Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek. Zij verkoopt namens de inbrenger de spullen. Indien de kleding niet verkocht is kan de inbrenger per artikel kiezen de kleding terug te nemen of te doneren aan een goed doel. De inbrenger ontvangt twee derde deel van de opbrengst. Het overige deel doneert de Stichting aan een maatschappelijke instelling gelegen in de gemeente Renkum, die de ontwikkeling van het kind op bijvoorbeeld educatief, sportief of muzikaal gebied stimuleert. 

Spullen die resteren na de beurs worden aan goede doelen geschonken, er wordt zoveel mogelijk hergebruikt en her besteed. Voor deze beurs gaan de overgebleven materialen naar ‘Dorcas- Hulp en Ontwikkeling’ en Speelstoet Arnhem.

Wil je komen helpen? Wij zoeken nog vrijwilligers voor de zaterdag 7 oktober! 

De beurs kan alleen plaatsvinden met hulp van vrijwilligers, dus vind je het leuk, meld je dan aan als vrijwilliger via vrijwilligers@kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl 

Kijk voor alle informatie op www.kinderkledingbeurs-oosterbeek.nl of onze Facebookpagina Kinderkledingbeurs Oosterbeek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie