Michel Wennekes, directeur en eigenaar van Wennekes Facilitair bv en oud-eigenaar van Everts&Weijman, Anton Peters zijn blij met de samensmelting.
Michel Wennekes, directeur en eigenaar van Wennekes Facilitair bv en oud-eigenaar van Everts&Weijman, Anton Peters zijn blij met de samensmelting. Dick Martens

Klussen aan tuin en pand in goede handen

24 november 2023 om 22:34 Overig

RENKUM-HETEREN Sinds 1 januari 2023 is Everts&Weijman Groenvoorziening onderdeel van Wennekes Facilitair BV uit Heteren. De samensmelting vond dus al plaats, maar er was ‘in de regio’ nog niet echt ruchtbaarheid aan gegeven. Michel Wennekes, directeur en eigenaar van Wennekes Facilitair BV en Everts&Weijman, geeft met oud-eigenaar Anton Peters tekst en uitleg. 

,,Door deze overname/samenvoeging waarbij de naam en activiteiten van Everts&Weijman gewoon blijven bestaan en Anton Peters en zijn vrouw Marita ook werkzaam blijven in de nieuwe opzet, zijn de mogelijkheden van beide bedrijven uitgebreid”, lichten Michel en Anton de samensmelting nader toe. Het aanbod en de dienstverlening voor zowel de zakelijke en de particuliere klant werden hiermee vergroot. ,,We realiseren mooie en originele projecten. Van tuinontwerp, tot aanleg en onderhoud. Met onze bouwploeg kunnen we ook alle gewenste verbouwingen of aanleg van bijvoorbeeld een tuinhuis of veranda gaan realiseren”, vult Wennekes aan. ,,Daarnaast hebben we installaties die op een duurzame manier alle gewenste objecten en ondergronden reinigen, zodat die er dan ook weer spik en span uitzien. De combinatie met het uitgebreide facilitaire pakket waar wij als Wennekes Facilitair BV al sterk in waren maakt de overname van Everts&Weijman Groenvoorziening ons een nog breder georiënteerde organisatie met vakmensen met hart voor de klant.” Michel en Anton zijn daarin eensgezind: ,,Ontzorgen blijft een van onze kernpunten.” Het duo somt onmiddellijk de vele mogelijkheden en werkzaamheden op.

,,Tuinontwerp, aanleg en onderhoudswerkzaamheden, specialistisch reinigen van terrassen, daken, gevels en zwembaden, renovaties en verbouwingen, technische dienst en reparaties, totaalonderhoud van vakantieparken en andere facilitaire diensten zoals evenementen en aankleding. Om een idee en indruk te geven van de projecten die wij inmiddels al realiseerden, kijk op : https://wennekes-dienstverlening.nl en https://www.everts-weijman.nl. ,,Of op Instagram (@wennekesfacilitairbv) en Facebook (Wennekes Facilitair BV)”, aldus Wennekes. ,,En we komen natuurlijk ook graag vrijblijvend langs. Voor meer info: 0317-313521 of mail naar info@wfbv.nl of laat een berichtje achter op de website.”

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie