Kim Willems: ,,Geïnteresseerden kunnen altijd een vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse boeken."
Kim Willems: ,,Geïnteresseerden kunnen altijd een vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse boeken." Ted Walker Fotografie

Kim Willems start Huidpraktijk Puur

6 december 2023 om 12:23 Overig

HEELSUM Begin september 2023 heeft Kim Willems de deuren van haar eigen Huidpraktijk Puur geopend. Een professionele schoonheidssalon die vooral gericht is op huidverbetering. Kim: ,,Na een aantal jaren ervaring op gedaan te hebben in verschillende schoonheidssalons vond ik het nu tijd worden voor een eigen salon.”


ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALISTE De interesse voor het vakgebied uiterlijke verzorging begon al vroeg bij Kim: ,,Ik kwam veel bij Elly’s kapsalon in de Tarthorst in Wageningen. Dat was destijds de kapsalon van mijn oma en moeder. Toen ik na de middelbare school een keuze moest maken voor een vervolgopleiding, was het snel duidelijk dat ik wilde gaan studeren voor allround schoonheidsspecialiste.”

VERDIEPING Kim rondde de opleiding met plezier af en verdiepte zich meer in huidverbetering: ,,Ik volgde daarna de dermatologie-opleiding van U-consultancy. Een perfecte aanvulling op mijn kennis over de huid en huidproblematiek.”

ESSE SKINCARE Daarna startte ze haar eigen salon en werkte een visie uit: ,,Ik kwam uit op natuurlijke en biologische huidverzorging die goed is voor mens, dier en het milieu. Esse Skincare past daar perfect bij. Deze huidverzorgingsproducten werken op het huidmicrobioom en bevatten prebiotica, probiotica en actieve ingrediënten om de huid op zijn best te krijgen. Ik geloof in producten die niet alleen de huid verbeteren, maar ook de wereld om ons heen respecteren. Het maakt mij gelukkig als ik iemand kan begeleiden naar een mooie, gezonde huid die in balans is.”

HUIDANALYSE Bij Huidpraktijk Puur kun je ook terecht voor behandeling van acne, ontharen, wenkbrauwen modelleren, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, elektrisch ontharen en een huidanalyse. Kim: ,,Geïnteresseerden kunnen altijd een vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse boeken. Tijdens deze intake bespreken we de wensen en geef ik persoonlijk advies welke behandeling/producten het beste bij de huid passen. Ik kijk er naar uit om klanten in mijn salon te ontvangen. Ik huur nu een professionele ruimte in Heelsum, maar mijn plan is om in de loop van 2024 naar een eigen pand te verhuizen in Wageningen”

Kijk voor meer info over de behandelingen op de website.

Huidpraktijk Puur
Akkermaalweg 10, 6866CW Heelsum
T: 06-27422543
I: www.huidpraktijkpuur.nl
E: info@huidpraktijkpuur.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie