OnzeAuto Renkum is een samenwerking tussen een groep bewoners uit het dorp Renkum, autodealer Delsink en OnzeAuto, die de auto's beschikbaar stelt.
OnzeAuto Renkum is een samenwerking tussen een groep bewoners uit het dorp Renkum, autodealer Delsink en OnzeAuto, die de auto's beschikbaar stelt.

Geen dure eigen auto meer nodig

9 februari 2022 om 15:25 Zakelijk

Deelautoproject ‘OnzeAuto Renkum’ van start

RENKUM In het dorp Renkum staan nu al twee elektrische deelauto’s klaar, waar iedereen gebruik van kan maken. In Oosterbeek en Doorwerth komen ook deelautoprojecten. Bijzonder: het zijn allemaal initiatieven ván bewoners, vóór bewoners.

Heb je geen auto, maar toch af en toe een auto nodig? Staat je (tweede) auto wel erg vaak stil en zou je hem wel weg willen doen? Of wil je gewoon eens ervaren hoe het is elektrisch, dus schoon en stil, te rijden?

OnzeAuto Renkum is een samenwerking tussen een groep bewoners uit het dorp Renkum, autodealer Delsink en OnzeAuto, die de auto’s beschikbaar stelt. Via een app kun je de auto reserveren en openen. Heel eenvoudig. Het project telt op dit moment twee deelauto’s. Een Hyundai Kona met een bereik van circa 400 kilometer is gestationeerd aan de Groenendaalseweg in Renkum. Een BMWi3 staat aan de laadpaal bij garage Delsink, klaar voor een ritje. Als de groep gebruikers groeit, groeit het aantal auto’s mee en worden meer standplaatsen ingericht. Want: hoe meer auto’s er beschikbaar zijn in een dorp, hoe beter het is voor de deelnemers die willen autodelen. 

Ook in Oosterbeek en Doorwerth zijn plannen voor autodelen. Bij voldoende animo worden in Doorwerth binnenkort enkele deelauto’s geplaatst door OnzeAuto. In Oosterbeek organiseren bewoners van de Taludbuurt en Stenenkruis de komende maanden online informatieavonden voor inwoners die belangstelling hebben in autodelen.

Ook Renkumse ondernemers kunnen meedoen. Zo kan een bedrijf eenvoudig verduurzamen én een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving met meer leefruimte voor hun medewerkers. Bedrijven kunnen bovendien besparen op dure leasecontracten en slim, schoon en veilig rijden. Daarnaast kan dit een forse besparing opleveren voor medewerkers, die ook privé gebruik kunnen maken van de auto’s, zonder fiscale bijtelling. Interesse in delen via OnzeAuto Renkum? Kijk voor meer informatie op www.onzeauto.com/samenslimrijden/renkum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie