Het is duidelijk: Rob en Mariëlle Zents zijn met 'Zents Mannenmode' verhuisd, maar hopen hun Renkumse klanten in Wageningen weer terug te zien.
Het is duidelijk: Rob en Mariëlle Zents zijn met 'Zents Mannenmode' verhuisd, maar hopen hun Renkumse klanten in Wageningen weer terug te zien. Dick Martens

Zents Mannenmode Renkum is ‘verhuisd’

27 februari 2023 om 22:35 Zakelijk

RENKUM Zents Mannenmode is sinds jaar en dag een gezichtsbepalende winkel in de Renkumse Dorpsstraat. En dat al sinds 1931. ,,Maar we gaan met deze winkel weg uit Renkum”, vallen Rob en zijn vrouw Mariëlle Zents direct met de deur in huis. Daarmee verdwijnt toch een statuut uit het Renkumse dorpscentrum. Veel tijd om daaraan te wennen hadden de Renkumse klanten en het in de Dorpsstraat winkelend publiek niet, want de winkel sloot de deur inmiddels op 28 februari. ,,Met de nodige pijn in onze harten”, aldus Rob en Mariëlle, de derde generatie van Zents Mannenmode, in koor.

In de beginperiode was de winkel gesitueerd ‘aan de overkant’, aan het dorpspleintje. ,,Maar in 1960 heeft mijn opa, dit pand neergezet en in 1988 heeft mijn vader er nog een stuk aan laten bouwen. Het doet ons dan toch zeer, om die historie hier achter te laten”, legt Rob uit. ,,De voornaamste reden van ‘de verhuizing’ is, dat we alles onder één dak wilden hebben. Ons nog meer kunnen gaan focussen op eerlijk advies en service, zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.” In Wageningen kregen Rob en Mariëlle in maart 2017 de gelegenheid om twee leegkomende panden bij hun bestaande winkel te betrekken. De winkels zijn vernoemd naar hun kinderen Maxim en Isabeau: Maxim - By Zents - en Isabeau Lifestyle - By Zents. ,,Een behoorlijke stap, maar wel een kans om ook jongere mensen naar onze winkels te kunnen krijgen. We hadden een goede naam, maar ook een beetje ‘een klassieke naam’. Het bleek een prima stap, het trok jonger publiek en veel nieuwe klanten. Daar zijn we echt blij mee. We willen onze trouwe Renkumse klanten dan ook van harte uitnodigen om zeker ook naar Wageningen te komen.” 

Het was een moeilijke keus, met het nodige hartzeer. De uiteindelijke ‘verhuisbeslissing’ is ook genomen met het oog op de toekomst. Naast het alles onder één dak hebben, is er zeker ook ‘een toekomstplaatje’. ,,We willen ‘Wageningen’ binnenkort een facelift gaan geven. Ook optimaliseren we momenteel onze webshop. We zitten niet stil, we blijven actief en actueel, de nieuwe zomercollectie komt alweer binnen. In Wageningen staat het vertrouwde Zents-Team zoals altijd voor onze klanten klaar, met eerlijke adviezen en prima service. Wij willen zeker onze klanten in Renkum hartelijk danken voor het jarenlange vertrouwen en hopen hen in Wageningen ook weer terug te zien.”

Voor info: www.zents.nl / Tel.: 0317 412014

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie