Het Heelsums Gelegenheids Koor
Het Heelsums Gelegenheids Koor Foto: Annette Veltkamp

Volkskerstzang in Sint Josephkerk

18 december 2019 om 19:22 Algemeen

Op zondag 22 december vindt om 19.00 uur de traditionele volkskerstzang plaats in de Sint Josephkerk aan de Kamperdijklaan in Heelsum. Heelsums Harmonie verzorgt dit jaar het instrumentale deel onder leiding van Christian Ansink.

HEELSUM - Het Heelsums Gelegenheidskoor, gedirigeerd door Simon de Jong van T2muziek, zal een aantal prachtige minder bekende kerstnummers ten gehore brengen. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen de mooie traditionele liederen te zingen.

Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal. Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en lekkers. Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Heelsum en Renkum verzorgd. Sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer Jeroen van Slooten. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Kijk voor meer informatie op de website.

www.ztitusbrandsmaparochie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie