Dana Zemtsov en Anna Fedorova
Dana Zemtsov en Anna Fedorova CSOK

Een bijzonder concert in de Oude Kerk in Oosterbeek

25 september 2022 om 17:45 Overig Deel je nieuws

Op zondag 9 oktober 2022 presenteert de Culturele Stichting Oude Kerk (CSOK) een concert van het duo Dana Zemtsov, altviool en Anna Fedorova, piano.

Dana Zemtsov is een prijswinnares in talrijke concoursen en één van de veelbelovende internationale altvioolsolisten van haar generatie, met een onderscheiden carrière. Hoogtepunten van de afgelopen seizoenen zijn Dana’s optredens met het Nederlands Philharmonisch Orkest in het Concertgebouw (Amsterdam), alsmede de internationaal geprezen releases van het album ‘Silhouettes’ met sterpianiste Anna Fedorova als duopartner en het album ‘Dutch Hidden Gems’

Anna Fedorova is een Oekraïense pianiste. Als dochter van musici begon ze op vijfjarige leeftijd met piano spelen. Een jaar later speelde ze voor publiek. Ze heeft gestudeerd aan het Lysenko Musical College for Gifted Children waar ze in 2008 haar diploma behaalde. Fedorova heeft 14 pianoconcoursen gewonnen. Sinds de oorlog in de Oekraïne vertegenwoordigt ze nog nadrukkelijker haar geboorteland, bijvoorbeeld met het ‘Concert for Peace’ in het Concertgebouw van 6 maart 2022.

Op het programma in Oosterbeek staan werken van de bovengenoemde CD’s.

Het concert vindt plaats in de Oude Kerk in Oosterbeek op 9 oktober 15.30 uur. Kaarten zijn gratis voor bezoekers jonger dan 18 jaar; voor volwassenen kosten ze 20 euro per persoon en met CJP 10 euro per persoon. Het gaat om het eerste concert in het programma 2022/2023 van het CSOK. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief via secretariaat@concertenoudekerk.nl.

advertentie
advertentie