Volleybalvereniging Vollvo pakt weer bijna de volle winst, nu 7 punten

2 oktober 2021 om 12:23 Sport Deel je nieuws

Na een zeer succesvolle eerste wedstrijdavond met de maximale score van 8 punten was het op 29 september de tweede wedstrijdavond. Er moest om 19.45 uur in de sporthal Valkenhuizen in Arnhem worden aangetreden tegen Lekker Wel. Een team dat op de eerste competitieavond een wedstrijd had gewonnen. Vollvo had er in ieder geval een geduchte tegenstander aan, alhoewel de eerste set nog relatief makkelijk werd gewonnen met 26-20. Deze stand kwam tot stand door goed samenspel en krachtige aanvallen. De tweede set gaf een ander beeld. Lekker Wel ging met vertrouwen in eigen kunnen het veld in waardoor Vollvo werd verrast en kreeg het een stuk lastiger. Voor elk puntje werd door beide partijen gevochten, en zo kwam een eindstand van 26-26 op het scorebord. Na de dankbare pauze ving de tweede wedstrijd aan om 21.15 uur tegen Arma-2. Vollvo was als herboren en sloeg er lustig op los met mooie aanvallen en een degelijke verdediging. Zodoende liep Vollvo snel uit en won deze set overtuigend met 34-21. De tweede en laatste set van deze avond was Arma-2 wat sterker en konden de spelers elkaar beter bedienen, Vollvo daarentegen was wat moegestreden en speelde op kracht en conditie naar een toch wel verdiende overwinning met als eindstand 27-22. Toch weer een productievolle wedstrijdavond met 7 punten, waardoor het totaal op 15 punten komt. Daarmee werd Vollvo de koploper in de poule. De volgende wedstrijden worden gespeeld op 13 oktober. Ben je nou ook nieuwsgierig geworden en wil je het volleybal ook wel eens proberen, schroom niet en kom op donderdagavond vrijblijvend meetrainen van 20.00 tot 22.00 uur in de sporthal aan de van Spaenweg in Oosterbeek, of kijk eens op de website https://vollvo.wordpress.com/