Het Nederlands Volleybalteam tijdens de presentatie in het Openlucht Museum
Het Nederlands Volleybalteam tijdens de presentatie in het Openlucht Museum Dick Martens

Topartiesten Emma Heesters, Diggy Dex en Van Velzen gastspelers op WK Volleybal

Volleybal

RENNKUM-ARNHEM Het WK Volleybal voor vrouwen, dat van 23 september tot en met 15 oktober in Nederland wordt gehouden, krijgt er een opvallende ‘deelnemer’ bij. Naast de 24 landenploegen is een niet onbelangrijke rol weggelegd voor The Ultimate Sports Band, met onder anderen gastspelers Emma Heesters, Diggy Dex en Van Velzen in de opstelling.

Dick Martens

WERELWIJD ACTIEVE BAND The Ultimate Sports Band is een wereldwijd actieve band, die tijdens grote evenementen sport en entertainment samenbrengt. ,,Sport vraagt om een eigen benadering van entertainment. Het simpelweg plakken van een bekende naam op een sportwedstrijd is geen gegarandeerd succes, niet in de laatste plaats omdat entertainment bijzaak is en niet de hoofdzaak”, aldus projectmanager Willem Overdiep van TIG Sports, die achter de schermen onder meer verantwoordelijk is voor de logistieke operatie van het WK Volleybal. Samen met Tribe Company vult TIG Sports ook het entertainmentprogramma bij het WK Volleybal in.

SFEER VERHOGEN Bij alle wedstrijden van het Nederlands vrouwenteam en ook andere topwedstrijden in Arnhem, Rotterdam en Apeldoorn voegt The Ultimate Sports Band op een opvallende plek in het stadion extra beleving toe: voor, tijdens en na de wedstrijd. Vanaf een podium midden op de tribune, tussen de supporters in, weet de band bestaande uit een drummer, pianist, maar liefst vier gitaristen en evenzoveel backing vocalisten, precies op de juiste momenten de sfeer te verhogen. Daarbij worden de muzikanten geholpen door een line-up van bekende artiesten zoals Emma Heesters, Diggy Dex, Van Velzen en deejays. Het muzikale programma staat bovendien bol van verrassingen.

NEDERLANDS TEAM De Nederlandse Volleybaldames openen op vrijdag 23 september in het GelreDome in Arnhem het WK tegen Kenia. Nederland speelt alle groepswedstrijden in de eerste ronde in Arnhem. Daarna verhuist de ploeg, bij kwalificatie, voor de tweede ronde naar Ahoy in Rotterdam. Vanaf de kwartfinales vinden de wedstrijden van Oranje (onder voorbehoud van kwalificatie) plaats in Apeldoorn. 

KAMEROEN Het Nationale team van Kameroen wordt ‘gehost’ door de gemeente Renkum en zal daar haar onderkomen hebben. Nederland en Kameroen treffen elkaar in GelreDome op zondag 25 september om 16.00 uur.

Voor meer informatie en tickets: Tickets (volleybal.nl)

advertentie
advertentie