Het kersverse prinsenpaar van De Dolle Instuivers glundert.
Het kersverse prinsenpaar van De Dolle Instuivers glundert. gertbudding.nl

Nieuw prinsenpaar Renkum

Overig

Prins Johan en hofdame Ruanne 

RENKUM In nevelen gehuld belandde Johan Reuvers in de schijnwerpers van de carnavalsvereniging De Dolle Instuivers in een vol Huize Redichem. Hij volgt Prins Jeroen de Eerste op en draagt de naam Prins Johan d’n Eerste. Hofdame Ruanne neemt de rol van prinses Miriam over.

Gert Budding

Het bekend maken van het nieuwe prinsenpaar is altijd een spannend. Maar opnieuw bleef de naam van de nieuwe prins tot het laatst bewaard. Maar eerst werd er een traan gelaten om het afscheid van Prins Jeroen de Eerste en Prinses Miriam. 

Na een fantastisch jubileumjaar namen zij afscheid van het hen zo dierbare carnavalspubliek. Volgens de heren van de Senaat waren zij ‘de kers op de taart’ tijdens het 66-jarig jubileum. Vervolgens werd een metershoge brandblusser omgeven door mist de zaal ingereden. Toen de mist was verdwenen werden de silhouetten van Johan en Ruanne van Os duidelijk zichtbaar.

Johan werk met zijn broer en vader in hun bedrijf, Tijo Recycling. Daarnaast is Johan vrijwilliger bij de brandweer, blusgroep Renkum-Heelsum. Ruanne werkt bij Countus accountants en adviseurs in Wageningen.

Prins Johan d’n Eerste en Hofdame Ruanne gaan een drukke maar gezellige tijd tegemoet. Hun eerstvolgende optreden in Renkum zal De Dolle Avond op 14 januari 2023 zijn. Prins Johan d’n Eerste en hofdame Ruanne wonen vrijwel hun hele leven in Renkum. Zij hopen van harte als het 67e prinsenpaar van De Dolle Instuivers het carnaval uitbundig in Renkum en Heelsum te vieren.

Kijk voor meer informatie op de website.

w www.dedolleinstuivers.nl

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie