Laura van Haaren (uiterst rechts) overhandigt namens Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs in Renkum een cheque van € 1000,00.
Laura van Haaren (uiterst rechts) overhandigt namens Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs in Renkum een cheque van € 1000,00. Dick Martens

Mooie donatie Kinderboerderij Heidestein

30 november 2022 om 09:43 Overig

HEELSUM Het was vrijdagmiddag een drukte van belang bij kinderboerderij Heidestein. Natuurlijk kwamen de kinderen om even met de dieren te spelen, ze te knuffelen of te voeren. Maar er was meer, de kinderen, ouders en een aantal vrijwilligers waren aan het oefenen voor ‘Sint Pannenkoek’. ,,Oefenen met het bij elkaar ‘gooien’ van de juiste ingrediënten en het (aan)bakken van de pannenkoeken”, verklaart voorzitter van de Kinderboerderij Jip Terpstra, de activiteiten. Maar ook zij werd vervolgens zelf ook aangenaam verrast toen Laura van Haaren, Adviseur Particulieren & RegioBank bij Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs in Renkum, het terrein betrad. Zij hield ‘geheimzinnig’ een groot bord onder haar arm geklemd.

Van Haaren & de Roo/Regiobank schenkt € 1000,00

Dick Martens

Voor de verrassing wordt onthuld werd Laura eerst over het terrein van de kinderboerderij rondgeleid door bestuursleden Oswald Velthuizen en Linda Haartsen. De fraaie onderkomens en klimtoestellen van en voor de dieren maken grote indruk. Ook de grote en intensief gebruikte moestuin wordt niet vergeten. ,,Ik ben echt onder de indruk van al dat moois”, aldus Laura. ,,Al die vrijwilligers zorgen voor veel plezier voor de kinderen en zorgen er ook voor, dat de dieren het hier goed hebben. Dergelijke initiatieven dragen wij als Van Haaren & de Roo/Regiobank dan ook een warm hart toe.” 

Dan is het tijd voor ‘het grote moment’. Voorzitter Jip Terpstra neemt het woord en kondigt een verrassing aan. ,,Een verrassing waar wij heel blij mee zijn. Ik kan al wel verklappen, dat het geen voetbal is. Even betrekken er wat gezichten, maar die klaren snel weer op als Laura het bord omdraait en er een donatie van maar liefst € 1.000,00 zichtbaar wordt. Uit de ‘oh’s en de ah’s blijkt duidelijk dat het echt een verrassing is, maar wel een erg aangename. De financiële bijdrage zal worden aangewend voor het verfraaien van het hoofdgebouw. Om nog verder te kunnen uitbouwen is er inmiddels vanuit de Provincie ook nog eens een subsidie in het vooruitzicht gesteld. ,,Wij als RegioBank zijn er natuurlijk ‘voor de buurt’. Via een van onze klanten zijn wij op het spoor van deze kinderboerderij gezet. Zijn ons gaan verdiepen in hun activiteiten en doelstellingen en in overleg en met ook een bijdrage van verzekeringsmaatschappij NH 1816 zijn wij tot deze donatie gekomen. En ik ben blij, dat het zo gewaardeerd wordt en van pas komt. Een mooi initiatief als deze kinderboerderij verdient dat.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie