Symphonic Friends onder leiding van dirigent en inwoner van Heelsum, Rien den Hartog, gaf in MFC Doelum een geweldig mooi concert.
Symphonic Friends onder leiding van dirigent en inwoner van Heelsum, Rien den Hartog, gaf in MFC Doelum een geweldig mooi concert. Dick Martens

‘En dat gewoon in Renkum’

6 juni 2023 om 19:18 Overig

RENKUM ‘En dat ‘gewoon’ in Renkum’, liet een van de bezoekers van het concert, dat het orkest Symphonic Friends zaterdagavond in MFC Doelum gaf, zich ontvallen. Een orkest van ruim 90 enthousiaste muziekliefhebbers die, naast hun school, studie of werk regelmatig op zaterdagochtend bij elkaar komen om gezamenlijk heerlijk te repeteren en te studeren op mooie en uitdagende muziekwerken. Het repertoire wordt vooral gezocht in muziek uit Films en Musicals, maar ook Jazz en Pop staat op het repertoire. Dat hele scala aan muziekstijlen liet binnen de kortste keren ‘heel Doelum’ swingen.

,,Geweldig om dit hier in ‘ons’ Renkum te kunnen en mogen doen”, aldus dirigent Rien den Hartog. ,,Je ziet dat muziek verbindt, het orkest lekker scherp was en er duidelijk zin in had. Wij hebben plezier in het maken van muziek, voor onszelf, maar zeker ook voor het publiek.”

advertentie
advertentie