Burgemeester op bezoek bij het echtpaar Alderwege in Doorwerth i.v.m. het 65-jarig huwelijks jubileum.
Burgemeester op bezoek bij het echtpaar Alderwege in Doorwerth i.v.m. het 65-jarig huwelijks jubileum. berrydereusfotografie.nl

Echtpaar Van Alderwegen 60 jaar getrouwd op 30 augustus

8 september 2023 om 19:40 Overig

DOORWERTH Vorige week bezocht burgemeester Agnes Schaap het 60-jarige echtpaar Kees en Miny van Alderwegen-Sanderman in Doorwerth. De burgemeester feliciteerde het echtpaar namens de gemeente Renkum.

Kees en Miny hebben elkaar ontmoet in 1957. Ze zaten beiden in de bus om naar Malmedy te gaan, voor een vakantie. Zij ging met haar zus. Kees viel eigenlijk meteen voor haar, maar zij vond het veel te jong.. Zij was toen 22 en hij 18 jaar. Maar hij heeft volgehouden met brieven schrijven en met succes, zoals gebleken… Zij trouwden op 30 augustus 1963. Ze kregen samen drie kinderen en later zeven kleinkinderen. 

Kees en Miny zijn vele malen samen verhuist, in verband met het werk van Kees. Hij heeft in het welzijnswerk gezeten, club- en buurthuiswerk gedaan. Daarnaast heeft Kees altijd veel in de kerk gedaan. In 1983, hij was toen 44 jaar, is hij na een aantal studeren naast zijn werk, predikant geworden. Miny zorgde al die jaren voor het huishouden en de kinderen.

Nu wonen ze alweer 17 jaar met veel plezier in Doorwerth. Op 30 augustus 2023 waren zijn 60 jaar getrouwd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie