De spanning na een opslag Mathilde

Volleybal vereniging Vollvo neemt koppositie over

21 oktober 2021 om 21:13 Sport Deel je nieuws

?Volleybal

Oosterbeek: Na een tegenvallende speelavond op 13-10-2021 in de midweek competitie in sporthal Valkenhuizen te Arnhem waarbij Vollvo twee punten pakte tegen zowel Willy’s Angels en Aveos werd er op 20-10-2021 uit een ander vaatje getapt. Tegen de koploper Flitsend Beeld waren de speelsters en spelers extra gemotiveerd. Het werd een zeer spannende wedstrijd waarbij het over en weer ging al doet de uitslagen anders vermoeden. Er werd zuiver en geconcentreerd door Vollvo gespeeld, waarbij de verdediging mooie stops hadden op de set-upper en deze de aanvallers konden bedienen met een perfecte bal om uit te scoren. 20-29 en 20-28 waren de setstanden en dus kon Vollvo 4 punten bijschrijven.

De tweede wedstrijd was tegen een oude bekende nl Volta 2. Daar werd op 15-09 de volle winst gepakt. Maar ook dit team was gegroeid en bood ook de nodige tegenstand, maar dat mocht de pret niet drukken, er werd met maar liefs 35-23 gewonnen. Of Vollvo zijn krachten had verspeeld of Volta 2 het ritme weer kon vinden was niet helemaal duidelijk, maar de tweede set had eigenlijk niets in zich wat te vergelijken was met de eerste. Volta 2 kreeg uiteindelijk de laatste twee punten van deze (veeleisende) avond want de set werd gewonnen met 26-23. Desalniettemin is Vollvo koploper in de poule met één puntje voorsprong op Flitsend Beeld. Spreek je dit verslag aan en heb je zoiets van dat wil ik ook wel eens proberen, kom dan vrijblijvend op een donderdagavond kijken (en eventueel meedoen) in de sporthal aan de Van Spaenweg van 20.00 tot 22.00 uur of kijk op de website https://vollvo.wordpress.com