Op- en rond het sportpark van Wodanseck, aan de Duitsekampweg in Wolfheze, wordt aanstaande zaterdag (17 juni) het 50-jarig jubileum uitbundig gevierd.
Op- en rond het sportpark van Wodanseck, aan de Duitsekampweg in Wolfheze, wordt aanstaande zaterdag (17 juni) het 50-jarig jubileum uitbundig gevierd. Dick Martens

Wodanseck gaat 50-jarig jubileum vieren

14 juni 2023 om 09:54 Voetbal

WOLFHEZE Op 17 juni viert Sportvereniging Wodanseck haar 50 jarig jubileum op het sportpark aan de Duitsekampweg. Een feest voor leden, oud-leden, supporters, Wolfhezenaren en liefhebbers. Een feest waar wordt teruggekeken naar 50 jaar historie van de sportvereniging uit Wolfheze met hoogte- en dieptepunten. Dit alles komt samen in ‘de Wodanseck Wall of Fame’.

Dick Martens

,,Daar wordt een compilatie van 50 jaar voetbalhistorie gepakt in uniek foto- en beeldmateriaal”, aldus Robert Kleinendorst, lid van de jubileumcommissie. ,,Die compilatie is aanstaande zaterdag ‘op Wodanseck’ te bewonderen. Van het ontstaan van de club vanuit een fusie met korfbalclub Animo, vele elftalfoto’s uit alle jaren, de achtergrond van het voeren van het Pegasus-embleem tot  heel veel historische feitjes, waaronder een heuse wedstrijd tegen Ajax op Sportcentrum Papendal.”

POSITIEVE BLIK Naast historie wordt er binnen de club ook weer met een positieve blik naar toekomst de toekomst gekeken. ,,We hebben inmiddels weer 5 actieve voetbalteams van alle leeftijden  en ook het multifunctionele gebruik van de velden en de accommodatie voor en door Wolfheze stemt tot tevredenheid. Naast voetbal zijn Slow Sports, Zapteam en de Jeugd Kunst Club actieve gebruikers van ons sportpark. Ook zijn er ambitieuze nieuwbouwplannen voor Wolfheze, dat biedt zeker ook weer volop kansen voor onze vereniging.”

FESTIVITEITEN Het jubileumfeest start om 14:00 uur met een opening door Burgemeester Agnes Schaap en wethouder Marinka Mulder. ,,Vervolgens zijn er voetbalwedstrijdjes en andere spelletjes, is er een lopende receptie voor het ophalen van mooie herinneringen bij de Wall of Fame en is er zeker ook ruimte voor het maken van nieuwe plannen. De dag wordt afgesloten met een barbecue en een Wodanseck-Kantinequiz.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie