Afbeelding
Fred Hendriks

SCW’23 sterker dan hekkensluiter EZC’84 (Update - Meer foto’s)

25 maart 2024 om 20:31 Overig

HEELSUM SCW’23 weet weer wat winnen is. Na de thuisnederlaag tegen koploper Hulshorst en het onverwachte 0-0 gelijkspel bij Oranje-Wit, het eerste duel in de 3e periode, was de ploeg van trainer Maarten Kerkhof uit op sportieve revanche en die kwam er ook. Op Sportpark Wilhelmina werd het tegen de hekkensluiter van de 5e Klasse B, EZC’84, 2-0. Bij rust leidde de thuisploeg al met 1-0. Voor SCW’23 waren Stefan Aalbers en Jochem Tielen de doelpuntenmakers.

LAATSTE PERIODE ,,Een heerlijke overwinning, die we ook broodnodig hadden”, aldus Kerkhof tevreden. ,,We speelden prima, gaven niets weg en scoorden op de juiste momenten. En dat terwijl we veel scorend vermogen misten. Door blessures waren Jesse Pennekamp, Roy van Lagen en Sven Kerkhof er vandaag niet bij. Maar de vervangers hebben het prima opgepakt en er mede toe bijgedragen, dat we de drie punten in Heelsum hebben kunnen houden. Gelukkig hebben we nu twee weken rust en dan verwacht ik in ieder geval Jesse en Sven weer terug. Dan wordt het nog 5 wedstrijden ‘vlammen’. want we willen in die laatste periode zeker een rol van betekenis gaan spelen.” Na de winst op de ploeg uit Epe staat SCW’23, met 23 punten uit 17 gespeelde wedstrijden, zevende op de ranglijst van de 5e Klasse B.

Na ‘het paasreces’ gaan de Heelsummers op zaterdag 6 april op bezoek bij De Veluwse Boys, die momenteel op de tweede plaats staan. Er wordt op Sportpark De Westeneng in Garderen om 14.30 uur afgetrapt.