Prins Arjan de Eerste wordt vergezeld door zijn vrouw Prinses Miranda en haar zus Hofdame Hellen.
Prins Arjan de Eerste wordt vergezeld door zijn vrouw Prinses Miranda en haar zus Hofdame Hellen. gertbudding.nl

Carnavalsvreugde

14 november 2023 om 21:03 Overig

OOSTERBEEK Carnavalsvereniging De Dwarsliggers presenteerde zaterdagavond in de bomvolle Lebretzaal in Oosterbeek het prinsentrio Prins Arjan de Eerste, die in zijn vrolijke regeerperiode vergezeld wordt door zijn vrouw Prinses Miranda en haar zus Hofdame Hellen.
De sfeer zat er al direct goed in, in het thuishonk van De Dwarsliggers, dat voor het carnaval een lichte maar bovenal vrolijke metamorfose had ondergaan. Voordat de Arnhemmer Prins Arjan, voormalig lid van de Raad van Elf, voor het eerst het podium betrad, werd er met alle plichtplegingen afscheid genomen van Prins Ronald de Eerste en Hofdame Ilse de Tweede. Carnavalsvereniging De Dwarsliggers heeft een roemrijke geschiedenis en is opgericht op 25 september 1958. De naam is een verwijzing naar de dwarsbalk uit het wapen van de gemeente Renkum.

Het grote carnaval start bij De Dwarsliggers op 19 januari met de Pronkzitting: Uit de hoge hoed, 9 februari tienercarnaval, 10 februari kindermiddag en Dwarsliggers pyjama party, 12 februari Movie Night en 13 februari Hollandse Avond.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie