Burgemeester Agnes Schaap kwam naar de Mariënborn School in Oosterbeek om de nieuwe Kinderburgemeester Thom Eerens bekend te maken.
Burgemeester Agnes Schaap kwam naar de Mariënborn School in Oosterbeek om de nieuwe Kinderburgemeester Thom Eerens bekend te maken. berrydereusfotografie.nl

Nieuwe kinderburgemeester bekend

Overig

Ambassadeur van de gemeente 

OOSTERBEEK Maandag is bekendgemaakt dat Thom Eerens de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Renkum wordt. Burgemeester Agnes Schaap bracht een bezoek aan de klas van Thom, om hem te verrassen en te feliciteren met het nieuws van zijn nieuwe ambt.

Volgende week woensdag, 29 juni, wordt de nieuwe kinderburgemeester voorafgaand aan de raadsvergadering geïnstalleerd. Ook nemen we dan afscheid van Aline Huijgen, die afgelopen jaar onze kinderburgemeester was.

ROL KINDERBURGEMEESTER Thom zit in groep 7 van de Mariënbornschool in Oosterbeek. Hij wordt de komende twaalf maanden kinderburgemeester en vertegenwoordigt dan alle kinderen van de gemeente Renkum.

Als ambassadeur van de gemeente gaat hij samen met burgemeester Agnes Schaap op pad naar evenementen en officiële gelegenheden, om bijvoorbeeld bijeenkomsten te openen of een toespraak te houden.

advertentie
advertentie