“Wanneer ik mijn ogen sluit denk ik aan mijn eigen mooie momenten van ontmoeting. Maar de soep moet natuurlijk ook op tijd klaar zijn voor het diner,” aldus Geke Stegeman, die ook haar bijdrage levert.
“Wanneer ik mijn ogen sluit denk ik aan mijn eigen mooie momenten van ontmoeting. Maar de soep moet natuurlijk ook op tijd klaar zijn voor het diner,” aldus Geke Stegeman, die ook haar bijdrage levert. PR

Mooie momenten cadeau tijdens week van de ontmoeting

7 september 2023 om 20:33 Overig

Doorwerth Dit is het eerste jaar dat enkele organisaties in de gemeente Renkum, binnen het kader van de week tegen de Eenzaamheid, hebben besloten om de Week van de Ontmoeting (23 september tot 30 september) te organiseren. Met deze insteek wil de werkgroep de positieve gedachte van ontmoeting benadrukken en juist niet een gevoel van eenzaamheid aanhalen.

Volgens de werkgroep zorgen juist ontmoetingen voor de mooiste momenten. “Momenten van gesprek, een glimlach en even die aandacht voor elkaar,” aldus een van de werkgroepsleden. “Wij roepen inwoners en organisaties op om dit soort momenten mogelijk te maken. Daarom geven wij dit eerste jaar een cadeaubon uit waarmee men iemand, die een klein sociaal netwerk heeft, kan uitnodigen. Met onze cadeaubon gun jij diegene zo’n mooi moment: een gezellig diner.”

De cadeaubonnen zijn te verkrijgen bij de locaties waar de diners zullen plaatsvinden. “Onze diners worden gehouden op de volgende momenten en locaties: zaterdag 23 september in Het Huis van Renkum en dorpshuis Ons Middelpunt in Doorwerth, maandag 25 september in Buurth in Heelsum, dinsdag 26 september in Oase Oosterbeek (locatie bibliotheek) en afsluitend op donderdag 28 september in De Heerlijkheid in Wolfheze. De tijden voor alle locaties zijn van 18:00-20:00 uur.”
De werkgroep wil er een jaarlijks moment van maken en nodigt geïnteresseerden al uit om voor het komende jaar mee te denken en te helpen.

“Onze werkgroep is prachtig breed opgezet binnen een zeer korte tijd. Naast de diverse locaties verlenen o.a. de volgende organisaties hun medewerking: PKN Renkum-Heelsum, Actief Talent, Leef! Wolfheze, de Lions, Kreek Oosterbeek, bibliotheek Veluwezoom, Alzheimer Nederland, COA, Odensehuis en Renkum voor Elkaar,” vult een ander lid van de werkgroep aan. “Wie meer informatie of een cadeaubon wil mag zich melden bij een van de locaties. Wij hopen dit eerste jaar dan ook op veel mooie momenten!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie