Sfeerbeeld van de Kerst & Wildfair, die ook vorig jaar door de Lionsclub Renkum Airborne werd georganiseerd bij Kasteel Doorwerth.
Sfeerbeeld van de Kerst & Wildfair, die ook vorig jaar door de Lionsclub Renkum Airborne werd georganiseerd bij Kasteel Doorwerth. Sjoerd Schokker

Kerst & Wild Fair voor de 10e keer

30 november 2023 om 07:40 Overig

RENKUM Lionsclub Renkum Airborne is verheugd dat zij kunnen aankondigen, dat zij dit jaar en dat al voor de 10e keer weer hun sfeervolle Kerst & Wild Fair gaan organiseren. Dat gaat op 10 december gebeuren bij het fraaie middeleeuwse Kasteel Doorwerth. Met een bezoek aan de Kerst & Wild Fair draagt elke bezoeker bij aan de goede doelen die door de Lionsclub zorgvuldig zijn uitgekozen, namelijk de Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation.

De Stichting Help Afghanistan, een Arnhemse stichting, zamelt geld in voor diverse projecten in Afghanistan. ,,Met de opbrengsten van onze fair gaan we bijdragen aan het project Kippenboerderijen voor kansarme gezinnen”, legt Marije Bouwman, namens de Lionsclub Renkum Airborne, uit.  ,,Gezinnen krijgen voor € 250,00 kippen en voer zodat ze voor zichzelf en voor de verkoop van eieren middelen hebben om zo in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. We hopen 30 gezinnen hierin te kunnen voorzien, maar meer is natuurlijk super. Voor meer informatie over deze stichting kijk ook op www.stichtinghelpafghanistan.nl” Het tweede goede doel is, ‘De Plastic Soup Foundation’, een Nederlandse non-profitorganisatie die zich inzet om plasticvervuiling in oceanen te verminderen door bewustwording te vergroten, onderzoek te doen en actie te ondernemen. ,,De Plastic Soup Foundation zet onder meer in op educatie en lesmaterialen voor kinderen van basis-en middelbare scholen”, vervolgt Bouwman. ,,Met de opbrengst van onze fair dragen we bij aan het vertalen van de website naar het Engels, het vertalen van kinderboeken naar het Engels en het verbeteren en updaten van het lesmateriaal. Als je meer over deze stichting wilt weten, kan dat via: www.plasticsoupfoundation.org .”  

De sfeervolle fair zal voor de bezoekers weer ‘een mooi dagje uit’ gaan worden. ,,Zij kunnen zoals vanouds weer kunnen genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food. Die gaan die hen zeker inspireren en verwennen met allerlei culinaire lekkernijen, mooie wijnen, de laatste mode, fraaie sieraden, kunst in al zijn diversiteit, veel op het gebied van wonen en veel en veel meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast.” Bezoekers betalen aan de kassa een entreeprijs van € 5,00. Toegangsbewijzen kunnen voor dezelfde prijs ook via de website worden besteld.  Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Auto’s kunnen worden geparkeerd voor  € 2,00. Hiervoor dient dan wel contant te worden betaald bij de parkeerbegeleiders

De 10e Kerst & Wild Fair vindt plaats op 10 december van 11.00 tot 16.30 uur bij Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2B, 6865 ND Doorwerth.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.kerst-wildfair.nl

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie